върху оста МС/IC - край на интимна връзка и провал при опит да сменя работа
Юпитер Везни/Уран Овен/Сатурн Стрелец- ти имаш по натал Венера/Юпитер Водолей, свързани с темите, посочени от теб. А защо правиш опити за смяна/промяна в период, когато сигнификаторите за съответните области са ретроградни, нали знаеш, че това е аналог на "много шум за нищо" ?!? Това е времето, когато виждаш, чуваш, какво не е наред, ядосваш се, спъваш се, чупиш и след кулминацията/опозицията на планета/Слънце, тогава се освобождава напрежението от момента, в който е спряла планетата до опозицията, в домовете, където се случва цикъла и започваш да "сееш", ама мислено, без да бързаш да материализираш,онова, по което ще работиш като тръгне директно планетата. Пример ( понеже си с АСЦ Стрелец) : Слънце Овен опозиция Юпитер Везни, съвсем скоро по нашите земи на 8 април, когато Юпитер ще е най-бърз от ретро фазата си и тогава започват един по един да те бомбандират въпросите, които са готови да променят, вече не така нужно случващото се в маркираните домове. Виж какво казват астролозите, да се провери деклинацията на Слънцето и планетата, за да се види, дали са паралелни- разположени по дължина в опозиция, което ще бъде особено мощно положение.
P.S. Аз съм родена с кулминация Слънце/Юпитер и виж как изпреварвам събитията, (из)казвам се преди да съм "подготвена за живота", ха, ха - година напред виждам случващото се, но не мога да го материализирам и се получава късо съединение между мен и света, обаче го улових този момент и сега колкото да ми е трудно- "мълча". Затова го има това " неразбиране" , което се усеща от другите като арогантно, надменно изхвърлящо се поведение, просто нещо изстрелвам ( Юпитер), ама защо, по каква причина...не че е грешно, но не е обмислено, няма форма ( Сатурн), "нечетливо е ".