И пак е въпрос на съзнание, при мен също има такива влияния. Но изобщо не се разпознавам в този отношенчески модел – никакви крайности и обсесивност, даже прекалено толерантна съм била и в приятелствата, и в любовта. А за ексцесии, скандали, вкопчване и манипулативни театрални постановки не може да става и дума. Но съм ги виждала и наблюдавам при други астрологични сигнатури. Срещала съм подобни изяви при връзка на Луна и Раху, но винаги и Сатурн играе сигнификантна роля.
При Аделина навамша е доста проблематична. Има една конфигурация, която буквално я заслепява – и в емоционален, и в духовен план. Съвпад Луна/Кету в 12 дом от Лагна и отсреща съвпад Марс/Раху. Дава и психологически проблеми, нестабилност, уязвима психика. Много вътрешни демони. Има и опозиция Венера/Сатурн там. И тенденция към чести промени, нестабилност – четирите дуални /мутабелни/ знака са заети от планети. При това планети, които имат отношение към емоционалното, сетивното и материалната манифестация – Луна, Марс, Венера, Сатурн. А възлите още повече нагнетяват ситуацията – сама си поставя капани и попада в тях, поради твърде много субективизъм, недалновидност, пристрастност, инстинктивни емоционални реакции.