Релокацията също може да промени ако не съдбата, то поне дадени тенденции. Много пъти се препоръчва за изместване на планети и ъгли в по-благоприятни за натива позиции. Като цяло, релокацията не може изцяло да елиминира даденостите на натала, но определено може да постави акцент върху други домове и теми, както и да смекчи някои неблагоприятни влияния. Лично моята карта е чудесен пример, за това как на различни географски ширини, се поставя акцент върху една или друга планетна конфигурация, като в същото време сякаш се затриват други тенденции.
Всъщност назад в темата може вече да е коментиран този метод, като един от начините за частична корекция на съдба. Нямах търпението да я изчета,затова сори ако повтарям вече казани неща.
Рептил, много интересно инфо, мерси че сподели. Имам подобни лични наблюдения от Казахстан, страна с огромна територия, където има много отдалечени малки селца, разпложени в пустошта. Там няма електричество, буквално живеят в дървени колибки хората. При мое посещение на такова място, ми направи впечатление, че едно от семействата имаше новородено бебе, което все още не беше записано официално. Понеже ние попитахме за името, казаха че няма такова и че бащата ще ходи в град Х до 2 седмици по работа, тогава ще го запише. Мисълта ми е, това дете с какви данни ще бъде вписано и коя карта ще работи?