Защо човек има нужда от други хора... Питам,защото форумът ми е много полезен... Но понякога оставам с горчилка в устата от лошо отношение или лоши неща,които биват споделяни във форума... Но човек има нужда от хората,било виртуално,било в реалността... Има нужда да обича и да бъде обичан... Защо...
Питам защо... защото... има предателства... има измами... и както си обичаш някого... видиш ли... той те наранил... дълбоко... защото само хората,които обичаш и цениш могат да те наранят... И аз си викам... мисля си... защо тогава човек въпреки това има нужда от хората...,казвам си - не ми трябва никой,не искам никого... Живея известно време така... и ми дотежава... става ми тежко... няма обмен на информация,на мисли... Но пък си казвам... добре - иди говори с тези хора,как ще говориш... като знаеш че са лицемери,че се правят че те уважават,но всъщност... не те уважават... как ще споделяш с такива хора... Стигам до извода,че не животът е тежък... взаимоотношенията с хората са тежки...
И си казвам... що за мисли са това... ,поглеждам се и си казвам,това са мисли на нещастник... Само аз ли виждам това,което изписах по-горе... Само аз ли се чувствам така...
Аз ли имам нужда от хората... аз консуматор ли съм,енергиен вампир ли съм... Аз с нищо ли не съм полезен никому... М...
Какво разбирате от изписаното в този пост... Как бихте отговорили,кара ли ви да отговорите по някакъв начин... Или нищо... не ви се казва...