Тя ти го написа в прав текст. "Като че ли ти не обиждаш". А и като погледнах коментарите ти в темата за Венера хич не си ласкава. Нареждаш й. Смяташ, че е необходимо да я удостоиш с вниманието си, че трябва и да ти благодари. Това за джуджетата. Не смяташ ли че си повлякла крак с подобно отношение ? Така че когато провокираш, логично е да очакваш реакция. Ако осъждаш Лила, опитай се да видиш и своя принос за размяната на нелюбезности. В такъв смисъл агресията води до агресия. Акрукс нещо й беше споменала за недоклатени, но гледам си е изтрила коментарите. И за вибратори е станало на въпрос ...
Защо всеки път когато Лила изрази субективното си нехаресване, недоволство, опитности за хора извън форума, трябва някой от форума да се припознае лично, да се чувства лично обиден и да влиза в обяснителен режим !
Та в този ред на мисли какво очаквате да ви сипе кафе ли и да ви гости със сладки ли ? Или всички списващи в този форум сте момини сълзи, на които само мед им капе от устата, няма лицемерие, недоволство, всуе коментари са ви високо интелектуални и извисени и няма злобица при вас, а тръните са само в отсрещния двор. И Лила е е тази, която всява дрязги. Не казвам, че и тя няма трески за дялане, но то всеки има.
Животът си не го избираме ние. Поне в основни линии. Така че този, който има достатъчно поводи, за да се чувства удовлетворен и нещата, които са свързани с това що годе му се получават хармонично, може само да се радва и да е благодарен, че е изтеглил хубави карти.
Апропо и мен ме е обиждала. Не е лично. Според мен така реагира, когато се чувства нападната.