]значи е важен при теб,щом си родена със съвпад и сега го аспектира
изява някаква ако плануваш,хубаво събитие,ритуал...беше писала ,че роднина,първа братовчедка ще ражда?по 10 дом са статус,родител,първи братовчеди също
Благодаря, Сафо! Трябва да е важен, да, аз съм и с профекция Асцендент във везни в момента още около 6 месеца, а по фирдарии все още съм в период Слънце/Венера, та Венера ми е важна, но с тая опозиция към нея очаквам по-скоро негативно събитие, а и Юпитер не е кой знае колко голям благодетел в моята карта, ми се струва, сигурно защото е У8.
Втората ми братовчедка трябва да ражда лятото, вторите по кой дом са?
Всъщност само по 10-ти дом ли да чакам промени при цикъла Венера/Юпитер, защото в последно време постоянно е силно аспектиран с 4-ти, по транзити са зле нещата с една камара квадратури от Уран и опозиция от Сатурн, който ми се влачи в 10-ти също, и като цяло очаквам сътресения с мен, родител..., когато стане точна и Урановата опозиция. Затъмненията ми последно все бяха по оста 2/8, а и соларът ми не е добър, пък следващият е още по трагичен и като се прибави и транзитен Плутон У7, който е на 2-3 градуса от MC, ще е разтърсващо, смятам, но се надявам да засяга кариера, а не близките ми. Нещо съм се размечтала и за смяна на статус под формата на майчинство,
ама тоя Уран в телец така да ми обърка хормоните... От друга страна може да е и ново жилище, понеже оправяме документи с една строителна фирма, но докато стане, поне година време ще трябва.