До момента винаги е било на дълга, на това което трябва, пренебрегвайки моите желания до момента, в който вече и аз не зная какви са те
Хората около мен реагират как да кажа двуполюсно(говоря за най-близките от семейството ми) от една страна ми казват, че толкова съм градила до момента, че парите са фактор, че съм свикнала на един стандарт, който ще се промени ако променя избора си, от друга страна ме питат какво искам, ако ще сменям посоката. Проблемът е, че искам мащабни неща, със солидна инвестиция, което още повече усложнява нещата. Освен това усещам вече, че много ме ръчка стелиума в 10-ти дом, по нумерология 11-ката и някак си не мога повече да търпя да ме командорят
искам аз да съм си шеф на себе си.. А относно приятелите ми, те винаги са имали едно много странно мнение за мен- възприемат ме като авторитет, от който се учат понеже съм ги респектирала, имала съм нз си какъв вид и на всичко отгоре всичко при мен им изглеждало, че ставало много леко и лесно
аз естествено съм шокирана, че така изглеждам в очите им, може би защото по рачешки тежките моменти си ги карам сама... Та тях като ги питам, са учудени защо искам да променям нещо (понеже отстрани явно изглежда супер)