rodopis ,
Ех, - това няма как да стане, както написах 2014-та всичко приключи по темата с моята рода.Ами аз не съм мислила за това как искам да ме виждат, аз трябваше да изкарвам пари, за да издържам майка ми и т.н. В един момент всичко приключи с гръм и трясък и аз започнах един вид да живея "наново". Бях с 0,20 стотинки, без дом, без роднини. Животът ме е научил само на едно- да оцелявам. И аз оцелях. Стоя и работя с хора, с които са се занимавали, които са имали любящи родители, които ги подкрепят и до днес. Аз не зная какво е това. Мога само да наблюдавам и да си давам сметка, че съм била много силна, за да премина. Но много психическа устоичивост, все пак се отрази на здравето ми. И пак като се замисля, можеше и да не съм жива или да съм продрусала, пропила и т.н. Може би съм имала късмет или все пак СЛВ ме е спасил.
На мен ми е най-добре у дома, дърпа ме много ЮЛВ. Който дойде на гости- не му се тръгва. Имам умения да правя средата много юутна.
не знам защо си прекъснала връзката с майка/рода,но правейки го си нарушила баланса юлв-слв /4-10
4 дом е основата,подкрепата,опората върху какво стъпваш за да вървиш към слв в 10
юлв в 4 съвпад ретро нептун изисква жертви,грижи за семейство,род
отчуждението ражда страхове,липси,празнота,силата на кръвната връзка
тр.сатурн в 4 дом сега активира нат.съвпад юлв-нептун,ретро,време подходящо да решиш проблеми,които си отлагала във времето
ако това не се случи се появяват здравословни такива от сатурнов характер
взаимообмена на антагонисти като сатурн-нептун носи изкристализиране
неща ,които дълбоко си потискала сега излизат на повърхността
вниманието и загрижеността,която получи тук от съфорумците,те насочва да преосмислиш нещо друго- какво ти липсва и защо