За бонбоните и подаръците не е вярно, точно от това бях лишавана. Абе нещо не ѝ работи на тая астропсихология, казах ти. Много стъкмистики има и разтягане на локуми.
А иначе съм максималист и перфекционист, но това не е по Юпитер. И тази моя черта по-скоро ми пречи, отколкото помага в живота. Алчност??? Обичам да си купувам това, което пожелая. Но мога и да се лишавам от доста неща.
Не можеш да вместиш всички хора в някаква рамка. Всеки хороскоп е индивидуален. И такива обобщения по привидно неаспектирана планета не могат да се правят. Никоя планета, дори тия с малко мажорни аспекти, не действа изолирано в натала. Чрез рецепция, диспозиция, по терма, додекатемория, накшатра – върху планетата има влияния.
Той казвал, че никакъв оркестър не е в състояние да изрази това, което звучи в главата му.
Това е вярно и за мен. Но вероятно повечето хора така се възприемат. Малцина са тия, които могат да разпознаят истинските ми мотиви, защо правя или не правя дадено място. Оттам нататък има много широко поле за фалшиви етикети и свободни съчинения. Повечето не виждат отвъд личния си интерес, независимо от привидните пози и социални маски, това пречи да разпознаят и алтруистични мотиви у друг човек.