Странни са ми обаче тези, които никога и за нищо на света не биха признали чужди успехи/заслуги, а виждат в това все нещо незаслужено, дадено по втория начин, конюнктура, номенклатура, и... да им го тура
Кой е тоз дето не ти признава успехите/заслугите ? Аз ли ? Конюнктурата
Замисли се защо се припознаваш по някакъв начин в написаното от мен и ми приписваш мисли, които се въртят в твоята глава. Защо ти нужно нечие външно одобрение, че правиш на въпрос, що някой не ти признава успехите/заслугите. Оправдаваш се. Гузен негонен бяга.
Аз имам мажорно неаспектиран У1 и споделих опит от 1л.1ч.
Другото си и философска основа на астрологията. Човек е част от цялото и цялото е съставено от отделни части. Всичко е взаимосвързано. Рождената карта, личната воля не функционира извън рамката, на инат на глобалното. Никой не е извън условия, обстоятелства, които му помагат или пречат. Благоприятни или спъващи.
Сега ако е да си чешем чувството за собствена значимост, хората като че ли са по-склонни да поемат отговорност за успехите и да ги отдават на Аз, Аз, Аз. Когато не им върви - другите пък са им виновни, не поемат Аз отговорност за неуспехите си. Малцина са тези, които биха признали слабост, неуспех, провал. Сакън да не се изложат пред комшийката
По заслуги не дават в живота.