Ако се броят 5° орбис цикълът ще квадратира слънцето и съвпада с К7 на малко по- малко от градус. Откакто Марс транзитира в Скорпион само конфликти с близките най-вече, и не само. Мислех си че съм свикнала с нервните избухвания на другите и че съм израстнала първичната реакция, но сега пак се върнах от стартова позиция. Много ми дойде покрай празниците, но отново ми се напомни че търпението е сила, а чувството за тактичност е нещо което ми липсва и ограничава възможностите в общуването. Отново се чувствам смачкана от най-близките. С този цикъл съвпад К7 ще е трудно и много конфликтно, ако не се подготвя психически. Поддам ли се на неувереността ще загубя много ценно време. В момента се опитвам да концентрирам енергията си към професионално развитие, но колкото повече отдавам на тази цел, толкова повече странични ситуации ме заливат. И пак казвам, че съм свикнала с тези периоди, но не съм се научила да владея положението. Този цикъл ми дава нови възможности, за да израстна вече трайно. Телец се свързва със стабилност, постоянство, надеждност и сигурност. Марс в собствен знак + Юпитер, разширение, би трябвало да калят малко характера. Малко след Сатуранов възврат съм, като Сатурн мина и през наталните Уран/Венера, сега квадратира наталнате Луна. Тр Плутон квадратира Марс, преди това и нодална ос. Много е навързани и няма как всичко да опиша, не и само в една тема.