Наистина ли вярвате, че този т.нар. вирус е толкова опасен? Според мен няма по-опасно от глупостта и овчето мислене.
Ежедневно умират толкова хора от рак, но никой не гледа това.
Всеки ден пиех чай и какво от това? Когато го спрях, гърлото ми се успокои.
Veselin,
Вчера фризьорката, това което ми разказа за раково болните, просто ме съсипа.
Тя е минала 2 пъти през този ад и каза, че никой не им обръща внимание.
Не искам да коментирам повече, но ще има друго развитие на нещата.
Мен пък ми са чудни тези, които вярват в някакви конспиративни теории. Породени от икономически войни. Срещу Китай. Вероятно и срещу Европа и целия свят. Биологична война, която се води на всички континенти. И в контекста на това няма начин ББ да не е виновен ! На местно ниво за цялата тази работа. За да не протестират хората срещу неговото управление.
Глупаво е да смяташ, че много спортни мащабни форуми, се отказват, въпреки че това им носи големи финансови загуби. Като Формула 1 - отложили са първите четири състезания от календара си. Планират първото им състезание да е края на месец май.
Star,
Всеки има право да мисли и да изказва мнение
Когато не става въпрос за пари, става въпрос за МНОГО пари!
Аз смятам, че Русия притежава нещо, което всички искат, но тъй като не могат да го получат, започват война.
А когато не става по мирен път, всеки по-слаб от другия прави първичното- да напада, да крещи, да заплашва, да бие и т.н.
И пак казвам:всеки може да изказва мнение и мислите си.
Не искам да споря, не искам да налагам никакво мнение.
Септември, ще се разбере дали всичко е конспирация или не.
P.S.
Проследете събитията през 2019 на политическо ниво, като започнем с Брекзит и завършим с това:"На 1 юли: "Тръмп прекоси границата на КНДР и стана първият действащ президент на САЩ, който е стъпвал там!".