Ако някой има интерес мога да изчисля наталните полупойнтове, които попадат най-близко до Слънце и Меридиан за тест дали "работят".
Това беше идеята и мен това ме интересува.
Ето данни :~~~
За да ги изкарам от програмата ще ми трябват точен час и локация.
~~~~ ч гр. ~~~~
Това са резултатите:
От познатите ни точки, Плутон + 0 градуса в Овен = Асцендент, който съвпада с наталното слънце. Тълкуванието е следното:
PL + AR = SU (добър "нутришън", обича да си похапва, има апетит и това дори е разписано астрологично)
Второто тълкувание е:
PL + AR = AS (средата влияе на личността, променя личността, най-близките и техните промени също влияят)
Това звучи като общо понятие, но не е. Има хора, които цял живот не се променят независимо от средата и ситуациите в които попадат.
Сега ще видя и другите...
JU + CU - KR = SU, следователно:
JU + CU = SU + KR
Големи семейни събирания, водещи артисти, връзки с видни артисти. Основател на добре известна фирма.
Ежедневно щастие със семейството. Щастливи връзки всеки ден, успех с артистични личности и компании. Артистично съдържание в работния продукт.
VE + CU - NN = SU
VE + CU = SU + NN
Любовни взаимоотношения, които водят до брак:
Отделно връзки с приятелско(венерено) общество.
Следващата комбинация е...
SA + PL - SU = SU
SA + PL = SU + SU
До сега имаше само позитивни, това може и да е нещо негативно:
Супер, това е мноооого бавен прогрес. Това да му е кусура...бавно развитие, бавни раздели, бавно финализиране на изчакващи задачи.
Следващата комбинация е...
SU + VE - AD = SU
SU + VE = AD + SU
VE = AD + SU - SU
VE = AD
Резервираност в чувствата, "бавна" Венера, някой могат да помислят, че е студенина, безразличие:
В малък кръг от хора се проявява любовта, обича да е сама.
И последната комбинация:
MA + UR - VU = SU
MA + UR = SU + VU
Много резки действия, заради които дори може да се самонарани физически. Енергичен и припрян, импулсивен човек.
Няма връзка със Зевс, така че няма характеристика за операции и опасности.
Рисков играч, девиз "всичко или нищо", залага всичко, огромни вътрешни сблъсъци на бушуваща енергия. Фурия.
Това са.