Брат ми е с положителен тест и ще трябва и двамата да изкараме карантина от 14 дена. Затъмнението ми е във втори знак от Асц,, което е 12ти от 3ти. При мен няма симптоми, но имам едни сериозни болки от 2-3 седмици по гръбначния стълб между лопатките. Като цяло имам проблем с кръста(седалищния нерв) и гърба, виждат се и се напипват изкривявания. 2017-18 се отключиха в кръста, сега в горната част на гърба и 100% са свързани, дясното рамо също ме боли към гърба. С лекарства не се излекувах предния път, беше временно, единствено засилване на мускулатурата с упражнения и внимание към правилна стойка помагат засега. Не съм ходила на физиотерапия, но може би е крайно време да го направя.
Моя приятелка днес ми разказа как с дъщерите й са го изкарали миналата година, но при голямата дъщеря симптомите не били като тяхните, а я е ударило в ставите. С мед и чесън за три дена всички били на крак и добре. Аз обаче нямам температура и едва ли съм болна, имам си и обоняние. дори лятото когато изкарах нещо на крак и в движение с температура 38 пак си имах обоняние.
Според вас има ли вероятност тези тестове да не отчитат както трябва? Как така един път си с отрицателен и за няколко часа си с положителен, после след два, три дена си пак с отрицателен? Брат ми е с много леки симптоми и изглежда напълно здрав, но след като е взел решението да си направи тест, значи е притеснен от нещо и му вярвам.