По картата на пролетното равноденствие има няколко силни планети.Слънце,Марс,Нептун,Меркурий с възел са ъглови и Юпитер екзалтиран в дом на радост.
По 7ми дом са партньорите ,но и откритите врагове.Меркурий в Риби е в знак на падение,заточение и като упр.на 1 и 10 домове,ще има видимост по неговите управления и сигнификации,тоест,президент,парламент,народ,територия като цяло,столица,кмет.Закони,документи,споразумения,търговия,пътувания,транспорт,учебни планове-всичко това,ще търпи промени,обрати,връщане на проекти.По 3ти дом са изборите и с Марс в 7ми -да,след пролетното равноденствие.Марс в двоен знак-поне 2пъти.Марс е в хармоничен аспект с Юпитер,упр.на 4ти дом.Ще има активност по-голяма от обикновено.Луната е в 8ми ,но марсов знак,ще има напрежение,защото тя е в аспект квадрат с Юпитер.Слънце е упр.на 12 дом в картата и е в 1ви,ще излязат наяве тайни,ще се спекулира.Венера,Сатурн,Луна в 8ми дом.Това е лош дом,домът на инцидентите,смъртта,чуждите пари,банки,данъци и такси.Ще има увеличение на стоки и услуги,но и финансови облаги при партньори/врагове.Кризата с боклука ще се задълбочи.
В световен план-много планети в огнен знак ,са предпоставка са стрелба,война(локална),въоръжаване,спорове,катастрофи,пожари.
Водните планети също са изявени.Замърсяване на вода,проблеми с плавателни съдове,наводнения,новини за/около водни басейни.Слънце/Нептун-нов президент,държавен глава не само у нас,но и по света.Преврат.Обрати.Океански държави ще са в новините.По Овен са и вулканите,възможно е да има изригвания.Стачки и метежи.
Огън и Вода в картата.
Дневна карта със силен Юпитер ,упр.на 4ти дом-всичко ще приключи добре за нас.
Венера е упр.на 9 и 2ри домове и е в падение в Овен-ще има промени в съдебната система,главният прокурор ще падне.Ще има нов по Слънце.По 11 дом са коалиции,партии,съюзи и обединения.Луната в Овен квадрат с Юпитер в 11 дом-неразбирателства,спорове,съдебни дела и разпад при групи.