Автор Тема: Сезонни карти  (Прочетена 107348 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12938
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Сезонни карти
« Отговор #240 -: Януари 27, 2026, 09:45:54 pm »
Сафо, у4 е с по- добър статус от у10 в предстоящата годишна карта за 2026 г
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8203
« Отговор #241 -: Март 04, 2026, 07:42:12 pm »
Люба,риторичен беше въпроса,но картата на зимното слънцестоене не е обнадеждаваща.
Асц е в Рак и заточена Луна в 7ми дом,домът на края,залеза,откритите врагове и партньорите.Интересното е,че Луната е в антисия с Меркурий ,упр.на 4ти и 12ти домове.Края на нещата(4ти)и народа,територията,притежанията, по 1ви и 2ри домове.Венера от 6ти дом е в антисия с Марс на к7.
Марс,Луна и Сатурн са силни,ъглови,като Марс е в знак на своята екзалтация.Събития по техните сигнификации ще са видими.Сатурн е упр.на 7,8,9ти домове и е в 10ти.
Юпитер ,ретрограден -на к2,знаем вече-указание за смяна на лева с евро.
В нощна карта,Сатурн е малефика,извън секта ,високо на МЦ.Двата малефика са ълови.
Марс-полиция,оръжие,вируси,война,кръв.Сатурн-смърт,срутване,ограничения,граници,свиване,недоимък.Луната расте към Сатурн и е между двата малефика.Марс е изгорен.Незнам дали ще сме свидетели на разгром,бедствие,или разширяване на военни действия при партньори и/или с тяхно участие?!
Заточенито е като разпад,или затвор,поради някаква причина,затваряне.
Упр.на асц е в пълна зависимост от партньорите,но не се чувства добре,притиснат.Козирог е студен и влажен знак.Дъжд,сняг,виелици и ветрове,лавини по високите места.Преливане.Вероятно наводнения и в съседни държави.
Кризите са по 8ми дом,домът на смъртта,инцидентите и масовите психози,а Сатурн е на най-високото място в картата.Страхът,паниката,чужденците,църквата като институция,съдебната система,откритите врагове,определени структури във властта,парламент-с изяви,публичност.
Възрастни хора ,строежи,сгради-по Сатурн.Военни,полиция,пожари-по Марс.Малки деца(бебета),мед.работници,нужди-по Луна.
Марс/Луна-линейки.
Марс ,като упр.на 6ти дом,проблеми около домашни любимци,здравеопазване-задължителни ваксини.
Слънцето е упр.на 3ти дом в картата и е в 6ти,почти на к7.Има си ескорт.
Антисията с източна Венера,в Стрелец (огнен знак)и екзалтиран Марс на к7-метеж,война,бунт,стрелба.
Марс е упр.и на 11 дом в картата-групи,съюзи,обединения,всякакви организации,коалиции и партии,ще действат със сила,налагане,в знак на Сатурн,а той приема Марс по терма-с благословията на висшестоящи.Заради спорове е възможна смяна на председателя на парламента,с тайно договорени споразумения.
И все пак,МЦ е в дом на бенефик и с неговата подкрепа-вижда го.
Картата е за последното тримесечие ,до следващото пролетно равноденствие,като по-тежки месеци-края на януари и февруари.
Земя/вода-кал.И понеже Люба ме подсети в поста си за лунациите,в тази карта няма въздух-Идеи.Тук е в сила и растящият квадрат от цикъл Венера /Сатурн,като Венера е упр.на 5ти и 12 домове(8ми от 5ти)в 6ти.
Ако разгледаме картата като отправна точка 7ми дом(партньорства и открити врагове),Луната там,като упр.на 7 и 8ми домове от 7ми е индикация за намеса,с Марс-заразяване,наводнения,корабокрушения и инциденти.
В картата на пролетно равноденствие 25г.също има индикации,но картата на зимното слънцестоене от 25г.е много очебийна с два ъглови малефика.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #242 -: Март 04, 2026, 07:48:10 pm »
Картата на Пролетно равноденствие 26г.някой да коментира?

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14203
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #243 -: Днес в 01:02:32 am »
 Картата на пролетно равноденствие нали е годишна карта, когато Слънцето влиза в Овен, а малко след това минава през градуса на новия цикъл Сатурн/Нептун, като цяло бележещ разпад на остарели структури и ново начало, което сега ще бъде възприето по-ясно. Вземане на решения, пренастройка на курса, предприемане на конкретни стъпки, макар резултатът да не е сигурен.
Пролетния хороскоп за България е с управител Меркурий, който управлява също МС и е ретрограден на СЛВ в 6д, трудно ще се върви напред в ежедневието, Марс в Риби може да не е силно изявен и агресивен, да действа по-меко, но в 7-ми дом ще оказва влияние на партньорствата, ще има интриги, компромати, във връзка с пари, секретна информация, понеже Марс управлява 8-ми и 3-ти дом.
Юпитер е съуправител на 7-ми дом и управлява 4-ти дом, като е разположен в 11-ти дом , вече е директен, екзалтация в 15 градуса на Рак, територията на страната е защитена в съюзите където е член, макар по-рано да е имало напрежение в тази връзка и то основно за пари – Луната У11 в 8-ми дом е извършила квадрат с Юпитер. Уран в 9-ти дом прави обстановката нестабилна в чуждите страни, а при нас в областта на правото, на международна търговия и религия, туризма.
Слънцето е У12 – може да "изгреят" скрити неща, новите неща да са свързани с море, морски теми, флотилия, морски и презокеански страни, таен сговор, чужди посолства, емиграция, бежанци.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #244 -: Днес в 04:54:34 pm »
Благодаря Акрукс,че се включи.
Картата е дневна и Марс е в 7ми дом.Ъглов малефик не е ок,извън секта.Понеже е във воден знак ,вероятно ще има проблем около водни басейни,кораби,пожари.
Управителя на 1ви и 10домове-Меркурий е стационарен.Може на някой по 10дом да му падне имиджа,статуса.
Триплицитетни управители на знак Дева ,са Венера,Луна и Марс.Венера и Луна са в 8ми дом,домът на чуждите пари,банки,смърт,интервенции,страхове.
Нощните планети са над хоризонта.
Юпитер,като упр.на 4ти дом е в Рак,екзалтирал и в дом на радост-11д.Но 11д е 8ми от 4ти.Ако по 4ти дом,разглеждаме земята,като реколта например-Юпитер дава изобилие,но в 8ми от 4ти?
4ти дом е 10ти от 7ми,вероятно ще има събитие на 21.03.когато е тригона Марс/Юпитер и Слънцето съвпада с Нептун.
Някой някъде във форума беше писал,за унищожаване на храм,или пожар.В тази карта има такива предпоставки при наши партньори,или врагове,заради аспекта Марс/Юпитер.Да следим при квадрата между двете планети.
« Последна редакция: Днес в 05:08:28 pm от Сафо »