Акрукс,на приятел му протече бойлера,който е в гаранция.Обадил се е на гаранционният сервиз,посетили са го двама техници и са му казали,че бойлерът е с премахнат стикер и не могат да му напишат протокол за смяна на бойлера с нов.Този стикер е някаква лепенка(лъскава),която е залепена между тръбите на бойлера .Приятелят си закупи нов бойлер.От премахването на този стикер може да се облагодетелства само техник от гаранционен сервиз,защото с него ,ще си вземе нов бойлер без пари.Никой друг не е влизал в помещението с бойлер(баня),освен семейството на приятеля.Но и да е влизал,няма изгода да взема стикер,защото не е представител на гаранционна подръжка и никой няма да му даде нов бойлер срещу една лепенка.Аз нямам общо с Н,двамата техници.Помислих,ако така задам въпрос,дали може да се прецени,че Техник(един от двамата)е взел (откраднал)нещото.Приятелят дори незнае,че аз питам и се интересувам от неговия проблем,астрологично.Помислих си и попитах.
Техниците по 7ми дом-Сатурн в 8ми,водолей ,а Меркурий Р се отделя от Сатурн.Венера на к7 Ретроградна?Разбира се,дори и да са го взели,нищо не може да се докаже,така че ,ситуацията си остава същата.Няма развитие на въпроса.Луната ,тоест аз е с последен разх.аспект Марс у11 дом.Разговарях с приятеля докато пътувах до Пловдив с мъжа ми и сина ми.