Здравейте,Случи се два пъти за една седмица да ми изчезнат малки суми служебни пари от касата, за които нямам обяснение. Въпроса е Колежката ли, назована по име, взема от служебните пари ОВ Не е колежката, моя грешка е, документална. akruks се указа права.Благодаря за коментарите!Хубава вечер!
Цитат на: HRISKA в Февруари 27, 2023, 06:53:23 pmЗдравейте,Случи се два пъти за една седмица да ми изчезнат малки суми служебни пари от касата, за които нямам обяснение. Въпроса е Колежката ли, назована по име, взема от служебните пари ОВ Не е колежката, моя грешка е, документална. akruks се указа права.Благодаря за коментарите!Хубава вечер!
Здравейте,Случи се два пъти за една седмица да ми изчезнат малки суми служебни пари от касата, за които нямам обяснение. Въпроса е Колежката ли, назована по име, взема от служебните пари
До къде ще стигне наглостта на Х,или до кога?Неориентиран въпрос ,но такова ми е настроението при задаването.
Сафо, аз не мога да разбера. Теб. Вие все едно сте близки, говорите, разбирате се. Лъже ли те или имаш съмнения? За пари ли, за любов ли?Х какво прави при теб? Приемаш Х. Последен аспект пак тригон с Х. Минали и бъдещи аспекти положителни.
Акрукс,назовах Х по име.Досадна муха.Луната сх.аспект с Венера след 14.ед.време.Отбелязвам си 28.03.23г тук,да видя кво ще се случи.
Здравейте,Бих искала да попитам, за колко време е валиден един хорар? За 3 или 6 месеца ? Благодаря ви предварително