Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 288685 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14070
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #1425 -: Юли 26, 2025, 01:35:43 am »
Синът ми ще купи ли имот до една година?Той има собствено жилище.
Синът ти и парите му са представени от ретро Мерк, има затруднения, лични, финансови и неизявени по отношение дом, населено място, тъй като Меркурий управлява също заключен знак в негов 4д. Възможно е да купи недвижима собственост, но няма да е скоро и няма да е лесно, по някакви си причини , например неуредици с документи и от Гоя род. На него му предстои дете и да се установи в бащиния/фамилния дом, това виждам по тази карта, ти си знаеш другите какво показват.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1359
« Отговор #1426 -: Юли 26, 2025, 07:29:01 am »
Да, ще купи и то ще е желаното, мечтаното нещо.
Струва ми се, че вече се е разминал с покупка заради документални, договорни неуредици, но ще има.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12874
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #1427 -: Юли 26, 2025, 11:10:36 am »
Сафо, имот като земя за обработване ли, защото Слънце Лъв в 4-ти дом не е ок за тази цел и не си струват загубите/ надценяването на възможностите . Ако е за имот, свързан с използване на топлината и светлината на Слънцето- да. Меркурий е невидим, но върви към Слънце у4 и е в знак на имота, който е топ, Слънце в Лъв. Цената на имота, Сатурн в Овен,  екзалтира Слънце работи в полза на имота, не на купувача, в случая сина ти, не е справедлива. Луната също не е изгряла, но се отделя от Меркурий, сина ти и върви към секстил Венера във 2 -ри дом на сина ти и е у5 и 12 дом с диспозитор Меркурий. Има възможност или по-скоро възможности, в рамките на срока, за който питаш, но ще се промени първоначалната идея, Меркурий сменя фаза, к4/ к10 сменят знак, сменя се цената и статусът на имота/ Юпитер- Меркурий, става силно зависим/. Така че, ако купува сега, по-горе се аргументирах за каква цел е добре. Иначе, в по-дълъг период, многооо обстоятелства и намерения се променят.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7974
« Отговор #1428 -: Юли 27, 2025, 07:19:36 pm »
Благодаря Акрукс,Люба,Рени.Споменавате документи,неуредици...той е съсобственик в едното жилище,зависим е от друг,ако реши да продава.
Жилището му стои свободно,изнесе се и живее под наем в квартал,по-близо до офиса му.
Иска да продаде и да купи по-голямо,което да отдава под наем,докато той е под наем.
Е такива неща.

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2161
« Отговор #1429 -: Август 20, 2025, 12:10:46 am »
Случи ми се нещо неприятно , направо съм не ме лови .
Всеизвестна съм с разсеяност и бели петна в паметта.
Тръгвам днес до Спиди да взимам наложен платеж и да изпратя нещо.
Беше малко преди да затвори, вътре беше колежка, заприказвахме се.
Дойде редът ми, момичето предпочете първо да оправи платежа, поиска ми стотинки за плащаме на получател с карта, моята лична карта, даде ми касова бележка, после провери и оправи новата пратка/ за пръв път не ми даде товарителница и не поисках/, всичко това съпроводено със странични приказки, пожелахме си чао и тръгнах.
След пет минути , влизайки в магазин и вадейки портмонето си, почва да ми светва, че нямам спомен да съм прибирала пари, а и обикновено ги прибирам смачкани , за да не бавя опашката и навън ги оправям.
Върнах се в офиса две минути преди затваряне и казвам, че нямам спомен, може ли да проверим камерата и се извиних 10 пъти. Жената веднага извади точната сума, без да съм я спомена и ми я даде, извинявайки се, като смотолеви нещо за камерата.
Редовно в този офис забравям и се връщам за очила, чанти, веднъж се наложи и парите да си искам, но ракова чудо не ми се беше случвало . Надявам се да засичат сумите за деня и мисля да я питам дали всичко е наред, аз не изллючвам и моя грешка.
Въпросът ми е : Права ли съм в случая/ т е  правилно съм се върнала да поискам неизплатена сума?

« Последна редакция: Август 20, 2025, 12:16:58 am от Корея »
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Синухе

• Sr. Member
  • Публикации: 279
« Отговор #1430 -: Август 20, 2025, 07:42:23 am »
Луна съвпад Юпитер би трябвало да си права.
Вечният събира вечни неща, смъртният – тленни.

Sun17

• Newbie
  • *
  • Публикации: 24
« Отговор #1431 -: Август 21, 2025, 06:27:23 pm »
Здравейте, може ли помощ в тълкуването на този хорар. Моя приятелка го зададе вчера , въпроса и е дали ще има по-сериозни взаимоотношения с човека с който в момента са на етап гаджета. Разведена е с дете, не зная дали това има значение за картата.
Това което аз видях е АСЦ в начални градуси което значеше неясността по-въпроса ако не ме лъже паметта. Не виждам и връзка м/у управителите на 1 и 7Д , луна без курс но на трон и в съвпад с Юпитер и Венера. Не ме бива в тълкуването и обещах да питам вас.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7974
« Отговор #1432 -: Август 22, 2025, 07:29:37 am »
По-сериозни отношения от гаджета е брак.Не.
Тя е представена от знак Риби и Юпитер в Рак 5ти дом,той -Меркурий в Лъв .Нямат връзка,не се виждат ,няма рецепция,Луна без курс.
Юпитер и Меркурий управляват и статуса на двамата-10/4 домове.
Не,по-сериозни от това.
Ако тя е задала въпросът,а ти си построила картата ,това са сигнификаторите .

Sun17

• Newbie
  • *
« Отговор #1433 -: Август 22, 2025, 10:10:33 am »
Сафо, Благодаря за отговора. Тя си зададе въпроса аз и казах как да построи карта. Благодаря още веднъж.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1359
« Отговор #1434 -: Август 22, 2025, 12:23:32 pm »
Луната е била в съвпад, а не е в съвпад и това не са единствените показатели за преминалите пеперуди - 1 и 7 са били в тригон, младият асцендент показва промяна. Факт, че пита, знае. Тези неща приятелката вече си ги знае. Но изобщо този 7, ако е гаджето, той не е свободен, според мен.

Sun17

• Newbie
  • *
« Отговор #1435 -: Август 22, 2025, 01:47:12 pm »
Люба, благодаря и на теб за отговора. Свободен е, и двамата са свободни с по-1 дете, на нея и се иска да опитат на семейни начала.

Рени

• Hero Member
« Отговор #1436 -: Август 23, 2025, 01:30:34 pm »
Sun17, засега "по-сериозното " се отлага или е в застой, изчакване. Има връзка между сигнификаторите на двамата, но не е достатъчна към момента за "по-сериозно" . Юпитер и Венера в Рак са сигнификатори на жената, а Меркурий и Слънце в Лъв на мъжа. Меркурий и Слънце са в триплицитет на Юпитер. Луната показва към какво е настроена жената, което не съвпада с намеренията на мъжа. Интересно е, че някои от сигнификаторите скоро са сменили или  ще сменят дом, а с това се променя и интересът, както и знак- при други условия ще се развиват взаимоотношенията им. Луната е най-бърза и скоро изчезва затова и това отлагане, забавяне, неяснота. Отделяйки се от Юпитер/Венера и влизайки в Лъв ще ги свърже, прави съвпад с Меркурий. Но, преди това има аспект и с Марс, и със Сатурн, предстоят конфликти, спорове, спънки, но са разрешими. Значи, предстои задаване на втори въпрос.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Sun17

• Newbie
  • *
« Отговор #1437 -: Август 23, 2025, 03:26:03 pm »
Рени, Благодаря за отговора. Да си зададе въпрос след време отново. Моят съвет към нея е да говори с него. Прекарват доста време заедно, децата се разбират но тя се притесня да повдигне този въпрос . Дано им се получи. Заслужават го.
И един въпрос относно хорарите- Луната винаги ли е сигнифакто на питащия след управителя на АСЦ? Независимо от въпроса?

Рени

• Hero Member
« Отговор #1438 -: Август 23, 2025, 06:26:47 pm »
Sun17, при смяна на знак, дом при сигнификаторите и така поставена Луна, обикновено се променя ситуацията и питащият задава оново въпрос. Луната е най-важната като най-бърза. Винаги е косигнификатор на всеки въпрос. Тя кара нещата да се случват като ги отхвърля или потвърждава.

Sun17

• Newbie
  • *
« Отговор #1439 -: Август 23, 2025, 07:01:41 pm »
Ясно. Благодаря. По някое време искам да си задам въпрос относно закупуване на жилището в което живеем, по-скоро дали хазяите все пак ще се съгласят да го продадат някога. Ще го формулирам колкото се може по-конкретно. За това попитах за Луната . Благодаря още веднъж.