Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 288302 пъти)

Samoella

• Full Member
  • Публикации: 112
Re: Общи хорари
« Отговор #1440 -: Август 25, 2025, 07:10:29 am »

От април месец 2024 г.един майстор започна външни стълби и го чакаме още да ги довърши.
Обещава, но го няма още.Затова реших да задам хорарен въпрос:
Ще дойде ли майстора да довърши стълбите?
Венера У4 (дома ти) е извършила хармоничен аспект със Сатурн У7 (назованият по име - майстора) и този разходящ аспект с 8* орбис показва, че е бил у вас преди 8 месеца. Луната У1 (питащата) е в сходящ хармоничен аспект със Сатурн У7 в 9д. (негов 3д.) – предстои ви комуникация, ще се чуете, а може би ще го видиш. Луната ще извърши пренос на светлина между Сатурн У1 за майстора и Венера У4 за теб чрез последователните хармонични аспекти, затова смятам, че ще дойде у вас да си довърши работата. При него 6д се управлява от ретрограден Меркурий, който е извършил нехармоничен аспект със Сатурн У1 – може би има здравословен проблем, което да му бави работата и обърква ежедневието. Ще си довърши работата като мине зимата, по мои сметки април-май догодина.
« Последна редакция: Август 25, 2025, 07:14:25 am от Samoella »

Samoella

• Full Member
« Отговор #1441 -: Август 25, 2025, 07:20:00 am »
Давам обратна връзка по моя казус за стълбите.
Акрукс благодаря, много точно майстора се обади в началото на юни, каза, че идва и започва, довърши си работата и имаме стълби.
Благодаря Акрукс!
« Последна редакция: Август 25, 2025, 07:53:22 am от Samoella »

mimss

• Full Member
  • Публикации: 138
« Отговор #1442 -: Август 25, 2025, 11:06:15 am »
Здравейте. Загубих работа и сега шефовете мислят да опитат с нещо друго. Споменаха ми за работа в търговската сфера. Ще ме вземат ли наистина на работа? Това ми е въпроса. Само е планувано да е след 2 месеца. Според мен в този хорар с тая Луна в 12 дом нещо скрито, недоизказано, Юпитер и Нептун ми внасят допълнителни трудности и задачи.Да им вярвам ли, че Ще ме вземат ли на работа
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2160
« Отговор #1443 -: Август 26, 2025, 03:02:14 pm »
При мен лунацията беше в трети дом и има обявено работно място за училището, в което мислех да се местя.
Въпросът ми е : Имам ли шанс да бъда одобрена?
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12874
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #1444 -: Август 26, 2025, 06:11:29 pm »
Корея, имаш шанс. Между Марс и Сатурн има прием и Луната ви свързва. Това че, са слаби сигнификаторите може да е информация за конкуренция, съревнование с други кандидати.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7974
« Отговор #1445 -: Август 27, 2025, 06:58:08 am »
Корея,има шанс,но според мен, няма да си доволна.Марс,ти- във Везни,дом на радост,Луна сх.аспект с него.Но Луната ще направи квадрат с Юпитер.

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2160
« Отговор #1446 -: Август 28, 2025, 08:01:56 pm »
Луна съвпад Юпитер би трябвало да си права.
По онзи хорар с парите- права бях, момичето каза, че при засичане всичко е било наред.
По другия хорар с документите - пуснах ги във възможно най- късния момент, вече бяха почнали да звънят за интервюта, които са утре.
Много умувах и понеже днес се върнах на работа , само двете с моята колежка, исках да видя как е положението и тогава да решавам окончателно да се пробвам ли.
Както и очаквах, жената си седя с телефона, аз носих камари учебници и свалях пердета, за да мия утре прозорци.
Предупредих шефа все пак, че ще пробвам.
Имам недобро предчувствие- няколко пъти ми спира нета, докато оправях документите за принтиране, принтера се развали, после три пъти минавах покрай новото училище и не се реших ,накрая  реших да пратя по мейл, не успях от едната поща, от втората успях, поискаха ги като файлове, че не се разчитали добре. Накрая в 4 без 5 минути ги занесох лично.😀😀😀
Утре съм на интервю, много кандидати има наистина.
Честно казано, не съм сигурна , че го искам това място истински, цялото това отлагане и колебание го показва, но пък щеше да ме е яд, ако не опитам.
Ще дам обратна връзка щом се разбере нещо.
« Последна редакция: Август 28, 2025, 08:06:06 pm от Корея »
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Sun17

• Newbie
  • *
  • Публикации: 24
« Отговор #1447 -: Август 28, 2025, 08:56:03 pm »
Момичета, когато задам въпрос “ Ще отидем ли в Азия “ кои домове гледам? Сигнифакторите на 1 и 9Д ли гледам?

Samoella

• Full Member
« Отговор #1448 -: Август 29, 2025, 05:34:08 am »
Здравейте, да попитам за един хорар, става въпрос за моя близка, въпроса е:
Ще и бъде ли предложена нова работа на същото място, където работи сега?

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1449 -: Август 29, 2025, 04:39:25 pm »
Момичета, когато задам въпрос “ Ще отидем ли в Азия “ кои домове гледам? Сигнифакторите на 1 и 9Д ли гледам?
да

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1450 -: Август 29, 2025, 04:45:09 pm »
Здравейте, да попитам за един хорар, става въпрос за моя близка, въпроса е:
Ще и бъде ли предложена нова работа на същото място, където работи сега?
По има ли я назова?Ако е по 7ми дом-да,ако е по 3ти-да
Луната има сх.аспект с Юпитер.Последният аспект е квадрат с Меркурий .
« Последна редакция: Август 29, 2025, 04:47:44 pm от Сафо »

Sun17

• Newbie
  • *
« Отговор #1451 -: Август 29, 2025, 05:08:35 pm »
Благодаря Сафо🙏

Samoella

• Full Member
« Отговор #1452 -: Август 29, 2025, 06:37:04 pm »
Благодаря, Сафо!

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12874
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #1453 -: Август 29, 2025, 07:14:56 pm »

Може да се разгледа връзката 1 и 7 домове, дали въобще е има преместване и ако е наистина е специално това пътуване и 9 дом.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Sun17

• Newbie
  • *
« Отговор #1454 -: Днес в 10:27:56 am »
Рени, става въпрос за едномесечна почивка и понеже има фактори независещи от нас които може да ни спънат . У1 и 9 е Юпитер,когато управителя е един погледнах връзка м/у него и 7-ми . Сатурн в 1Д 😤
М/у у1 и 7 няма връзка :-(. Зле поставена Луна. Качвам картата .