Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 345286 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12980
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Общи хорари
« Отговор #1545 -: Април 10, 2026, 12:23:54 pm »
Романтика, котката, Марс, сменя условия, влиза в Овен, което е добре, но и че ще смени положението си. Ти си Луна, екзалтираш Марс, което показва колко силно го мислиш. И Луна, и Марс са в една и съща половина, в 5 дом в компанията на “ другарчета”, Меркурий, Сатурн. Някъде се забавлява. Марс е невидим, в знак където има някакво достойнство и с много силен диспозитор; Съвпад е с у8 дом, но разходящ и няма прием, би трябвало да му се е разминал инцидент. Юпитер, диспозитор на Марс, но и у7 някой може да го е приютил. Има ли начин да ти се обадят ?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1970
« Отговор #1546 -: Април 10, 2026, 09:38:53 pm »
Рени, благодаря!

Не вярвам някой да се обади. А в каква посока да бъде търсен?

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14259
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1547 -: Април 11, 2026, 01:15:20 pm »
Изчезнал е котаракът от вкъщи.
Въпросът ми е свързан с това - "Ще се върне ли котарака Р.?", "Къде е?"
Ще се върне – Луната У9 с последен хармоничен аспект с Уран У4 , 9д описва крайното развитие на въпроси по 6д - домашния любимец, а 4д е твоето вкъщи.
Марс У6 в твоя 5д показва Северозападна посока, не съвсем ниско, малко над земята, сред други животинки/деца/възрастни съседи. Марс взаимна рецепция с Нептун У5 в 5д., ако не е кастриран, може да е кръшнал. В рамките на този хорар, докато Луната е в този знак, на Марс предстои ингрес, ще има промяна за Р., например да стане баща или алфа котарака на квартала  :)

Nana

• Full Member
  • Публикации: 102
« Отговор #1548 -: Април 12, 2026, 08:06:14 pm »
Ще се сдобрим ли с Х? Х е най-добрата ми приятелка. Миналата седмица тя се разсърди. Беше глупава ситуация и някакво неразбирателство за момента. В случая стана нещо както аз исках (както на мен ми беше удобно), а впоследствие тя каза, че на нея не й е било удобно така. Извиних се, уж прие извиненията. От тогава не сме се чували. Днес сутринта звънях, не вдигна. Писах, не ми отговори, въпреки, че видя съобщението. 
Аз, Венера в собствен знак. Тя, ако гледаме 7ми дом като назована по име, Марс също на трон. Ако е по 11 дом, ще е екзалтирано Слънце. Няма аспект между тях. Луната ще направи секстил със Слънцето. Последен аспект на Луна квадрат Уран. Не знам, и друг път сме били в такава ситуация, да ми се сърди без някаква сериозна причина (поне за мен. че в действителност не знам кой е крив и кой е пррав). Все пак се чувствам кофти.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1549 -: Април 13, 2026, 04:55:28 pm »
Ще се сдобрим ли с Х? Х е най-добрата ми приятелка.
Между Венера и Марс има взаимна рецепция (по заточение), така че сте свързани двенките, но Х. в момента е сериозно затруднена, може би професионално или пък с родител, с кредит, затова да не е отговорила на обаждането. Споделяла ли е нещо в тази връзка? Операция, смърт на родител или на шефа, на важна фигура в нейния живот?

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8279
« Отговор #1550 -: Април 13, 2026, 08:03:24 pm »
Здравейте!

Изчезнал е котаракът от вкъщи.
Въпросът ми е свързан с това - "Ще се върне ли котарака Р.?", "Къде е?"

Общо взето, не съм много обнадеждена... Никога не е изчезвал за толкова дълго време и е свикнал само на специална котешка храна. Това ми е единствената котка, която остана :(

Благодаря!
Романтика,Марс е упр.на 6ти дом(котката) и на Скорпион,негов 8ми дом.Една и съща планета и е в негов 12д(риби),няма връзка с дома ти.Не съм оптимист по този въпрос и мисля,че няма да се върне.Слънцето в 6ти дом и упр.на негов 5ти,но и това не ми харесва.
Котакът е на ниско,влажно място,мазе например,когато си задала въпроса,но след това е сменил местоположение.

romantica

• Hero Member
« Отговор #1551 -: Април 13, 2026, 10:50:07 pm »
Благодаря ви!

Още като видях негов У1 Марс в 12 дом в знака на рибите в съвпад с Нептун реших, че някой го е отровил. Или колкото и шантаво да ви прозвучи - взет/откраднат за експерименти.  :(

В дните, около които е изчезнал времето беше лошо, валеше дъжд.

За кратко време са изчезнали почти всички котки от квартала.
« Последна редакция: Април 13, 2026, 10:52:55 pm от romantica »

Nana

• Full Member
  • Публикации: 102
« Отговор #1552 -: Април 14, 2026, 07:22:28 pm »
Ще се сдобрим ли с Х? Х е най-добрата ми приятелка.
Между Венера и Марс има взаимна рецепция (по заточение), така че сте свързани двенките, но Х. в момента е сериозно затруднена, може би професионално или пък с родител, с кредит, затова да не е отговорила на обаждането. Споделяла ли е нещо в тази връзка? Операция, смърт на родител или на шефа, на важна фигура в нейния живот?
Благодаря, Акрукс. Да, изплаща доста голям заем в момента. И професионално напоследък не й вървяха нещата. Уж й обещаха повишение, но още няма развитие по въпроса.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1553 -: Април 21, 2026, 11:36:08 pm »
Снощи, докато гледах повторение на новините, в мен възникна въпроса:
 РР ще изкара ли пълен мандат?
Луната е без курс, значи вече е решено, Меркурий У1, У3 за Р. се е заковал на неговия МС, извърил току-що съвпад с Марс У10 и Сатурн У8 също на МС. На Меркурий предстои квадрат с Юпитер У7, У9 за него в негов 1-ви дом, след приблизително 9°, ако са месеци, това е времето на президентски избори ноември.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8279
« Отговор #1554 -: Април 22, 2026, 07:59:26 am »
По хорара,още не е съставено правителство,така че,въпросът за Радев,малко се обезмисля.
И все пак,той е на "върха"в момента,на гребена на вълната,в 10дом,но кардинален знак.
Меркурий предстои да измине още доста път до края на знака.Но Венера,упр.на негов 4ти дом е силна ,на трон и въпреки ,че е скрита,в негов 12,до края на знака(фиксиран)остават още около 4ед.време,което може и да означава 4 години,или колкото е мандата на едно нормално правителство.
Фактът,че Меркурий е притиснат от малефици-не е ок.Но Марс е на трон,упр.на 10д.
Луната в негов 1ви указва емоционалната нагласа и еуфория към момента ,но и като твой косигнификатор,твоят интерес /въпрос и отношение към него.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1555 -: Април 22, 2026, 04:39:28 pm »
Хорарът ми може и правилно да показва, че ще е до есента, натъкнах се на тази публикация:
Радев не иска да е премиер, иска да управлява, но да се върне в президентството.
Иска трети мандат и може да го получи от ППДБ в замяна на подкрепа от негова страна за съдебна реформа, включваща негови идеи и още някои промени на Конституцията по психожълт вкус.
Ето каква е схемата:
Народното събрание се свиква на 29.04, а в началото на май се внася Проект за промени в КРБ, като в полза на Радев се прави следната промяна:
Чл. 95. (1) Президентът и вицепрезидентът могат да бъдат преизбрани на същата длъжност само за още ДВА мандата.
(2) Президентът и вицепрезидентът не могат да бъдат народни представители, да изпълняват други държавни, обществени и стопански дейности. (отпада "и да участват в ръководството на политически партии")
ППДБ дават предложения за още няколко  (надявам се непротивоконституционни) промени.
Проектът се разглежда и гласува в средата на юли, събира 168 гласа и не е одобрен, отива за преразглеждане наесен.
Преразглежда се през втората половина на септември, минава със 168 гласа, всички са хепи!
На следващия ден Радев се кандидатира за президент за трети път!
Печели изборите през ноември на първи тур!
Остава партиен лидер на "Прогресивна България"...

https://www.facebook.com/toma.nikolov.79/posts/pfbid0263ZeDDqxkBpWwaadNSLU7Qa5ojMDofACJzdA3YbMhXoCPrJaRAFu436p2zx1Grdil

romantica

• Hero Member
« Отговор #1556 -: Април 22, 2026, 08:18:51 pm »
Между другото, слушах пълната версия на хороскопа на Р. Радев в канала на Astromythology.
Там му направиха карта с часа на раждане и обсъждаха, че през есента на 2026 г. Радев има прогресивно Новолуние, първи лунен сърп и стартира нов 30-годишен цикъл. Ще има някаква промяна при него - я своя партия ще създаде, я друго...

akruks

• Hero Member
« Отговор #1557 -: Април 22, 2026, 11:13:54 pm »
Между другото, слушах пълната версия на хороскопа на Р. Радев в канала на Astromythology.
Там му направиха карта с часа на раждане и обсъждаха, че през есента на 2026 г. Радев има прогресивно Новолуние, първи лунен сърп и стартира нов 30-годишен цикъл. Ще има някаква промяна при него - я своя партия ще създаде, я друго...
Прогресното му Новолуние е било на 26 юни 25г, а своя партия създаде на 17 април , в деня на Новолуние, имаше учредителен конгрес във Велико Търново, даваха го по новините.
Часа се знае от 2016, преди първите президентски избори.