неслучайно споменават списание 8,че в договора ,в който е подписала държавата ни с ваксино-производителите се забранява да се прави изследване на съдържанието на "ваксините"
Стреличке, подобна "забрана" има и за козметични продукти, това е свързано с патента на даден продукт, за да не се копира и произвежда от други, а съдържанието на продукта го има в листовката/опаковката към него
Списание, телевизия- всички те си гонят рейтинга и печалбата, всякакви глупости може да публикуват и излъчват, за да имат повече читатели/зрители. Човек трябва да отсява информацията, а не да вярва на всичко. Вярвам само на фактите- факт е, че през октомври, когато малката ми дъщеря беше болна, спяхме под една завивка на спалнята и не се заразих, ваксината ме е предпазила. Факт е, че всичките познати, които починаха, не бяха ваксинирани! За някои от тях е много жалко, понеже миналата година нямаше още ваксина. Факт е, че познатите ми, които се разболяха, въпреки че бяха ваксинирани, изкараха леко заболяването, въпреки сериозните си заболявания и напредналата възраст.
Лично мене ме удивлява наглостта на някои хора, които са против ваксините и вадят от сто кладенци вода, за да наложат своето мнение, а когато опре до тях, да почине човек от семейството им, търсят причина в звездите, в астрологията, във всичко останало, но не и в собственото си поведение и невежество, че може пък те да са заразили близките си или са допуснали това да се случи с агитацията да не се ваксинират.