Автор Тема: ЗА и Против ваксинацията  (Прочетена 21097 пъти)

Хермес

• Sr. Member
  • Публикации: 282
Re: ЗА и Против ваксинацията
« Отговор #105 -: Ноември 23, 2021, 02:54:47 pm »
Я, кажете, какво има в "Парацетамол", " Нурофен", " Доксициклин", бившия вече "Амидофен" шоколад "Милка" ?

Каквото и да има в тях, то е сложено за да сме живи и здрави, нали?  ;D

Както и да е. Ново проучване показва, че новите случаи във страните с много ваксинирани се увеличават поради... Ваксините.  :)
Младите умират повече от ваксините, а възрастните от ковид.

https://www.naturalnews.com/2021-11-11-data-shows-excess-mortality-covid-vaccines.html

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #106 -: Ноември 23, 2021, 03:12:45 pm »
Къде е проучването?
Основен източник на статията е LifeSiteNews, за който може да прочетеш тук

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #107 -: Ноември 23, 2021, 06:25:13 pm »
Хермес, този месец колко пъти влезе в библиотека/та/ и колко пъти в Ю туб, Фейсбук и сайтове за Ковид 19, ваксини ?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Хермес

• Sr. Member
  • Публикации: 282
« Отговор #108 -: Ноември 23, 2021, 07:14:32 pm »
Аз нямам Фейсбук и в ютуб следя само Космическа агенция. Книги могат да се намерят, четат и изтеглят от интернет, ако не знаеш. Аз имам много. Изглежда, че който е против ваксините и ограниченията, е конспиратор и моментално е баннат за това различно мнение. Може би бавно, но сигурно настъпва нов тоталитарен режим. Упражнявайте се.  ;D

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7612
« Отговор #109 -: Ноември 23, 2021, 07:19:59 pm »
Рени, нали за тесни специалисти могат само да дават мнение по определени въпроси, математици за математика, геолози за геология и т. н. Аз чаках астролози да се обосновката астрологично относно ваксините, дали са опасни, или не и дали ковид е изкуствено създаден в лаборатория.... Но явно тесните специалисти астролози не са на едно мнение по въпроса, или бъркам. Хайде, обоснове те се астрологично. И ще Ви повервам.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #110 -: Ноември 23, 2021, 07:42:37 pm »
Аз нямам Фейсбук и в ютуб следя само Космическа агенция. Книги могат да се намерят, четат и изтеглят от интернет, ако не знаеш. Аз имам много. Изглежда, че който е против ваксините и ограниченията, е конспиратор и моментално е баннат за това различно мнение. Може би бавно, но сигурно настъпва нов тоталитарен режим. Упражнявайте се.  ;D

Дотук от това, което споделяш в коментарите си, не открих наличието на много-то книги.
Аз вкъщи имам много лапад, но не ям треви, но не съм против тревопасните, до момента, в който не станат опасни.  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #111 -: Ноември 23, 2021, 08:31:59 pm »
…Изглежда, че който е против ваксините и ограниченията, е конспиратор и моментално е баннат за това различно мнение.

Не, просто попитах къде е проучването. Твърдението е сериозно и е редно да му обърнем внимание

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #112 -: Ноември 23, 2021, 11:01:41 pm »
Рени, нали за тесни специалисти могат само да дават мнение по определени въпроси, математици за математика, геолози за геология и т. н. Аз чаках астролози да се обосновката астрологично относно ваксините, дали са опасни, или не и дали ковид е изкуствено създаден в лаборатория.... Но явно тесните специалисти астролози не са на едно мнение по въпроса, или бъркам. Хайде, обоснове те се астрологично. И ще Ви повервам.
Бог да го прости Кирил Стойчев, писа доста по темата пандемия https://www.astrohoroscope.info/coronavirus.htm#10
 https://www.astrohoroscope.info/coronavirus-analiz-prognoza.htm

на 1 февруари Новата Луна е във Водолей на 12*20'  квадрат Уран и съвпад Сатурн 

Сафо

• Hero Member
« Отговор #113 -: Ноември 24, 2021, 05:50:28 am »
Да, чела съм тази статия на К. Стойчев.
Като дата за рожден ден на корона вирус е написал 01.12.2019г.с Луна във водолей. Преди това обаче има новолуние в стрелец.
За действието и ефектът от ваксините никъде не прочетох.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #114 -: Ноември 24, 2021, 07:23:22 am »
Кога обявиха официално,че има ваксина срещу Корона вирус?Ако някой знае,да напише дата.

akruks

• Hero Member
« Отговор #115 -: Ноември 24, 2021, 01:15:17 pm »
Да, чела съм тази статия на К. Стойчев.
Като дата за рожден ден на корона вирус е написал 01.12.2019г.с Луна във водолей. Преди това обаче има новолуние в стрелец.
За действието и ефектът от ваксините никъде не прочетох.
статиите му са от началото 2020-та, когато още нямаше ваксина, след това не е писал, по обясними причини

Сафо

• Hero Member
« Отговор #116 -: Ноември 24, 2021, 01:47:04 pm »
Попитах какво е мнението на астролози за ваксините, а не кой кога и какво....

akruks

• Hero Member
« Отговор #117 -: Ноември 24, 2021, 02:04:09 pm »
Попитах какво е мнението на астролози за ваксините, а не кой кога и какво....
имаше прогнози от различни автори , не само български, кога ще бъде създадена ваксина
и без това гледам си свободна и те сърбят пръстите, търси си в нета кой какво писал  :)

starinthenightsky

• Hero Member
  • Публикации: 1640
    • Beauty explorer
« Отговор #118 -: Ноември 25, 2021, 06:41:07 am »
Ако се позовем на принципа на демокрацията "мнозинството печели", ако се направи един референдум – защото сега е много модерно да се организират референдуми: – "Кой вид музика да остане: класическата, или чалгата, или джазът?" И ще остане чалгата – класиката и джазът ще трябва да се забранят. Така че: внимавайте с референдумите. По който и да е въпрос. По всеки въпрос би трябвало да отговарят ерудирани в тази посока хора. Например по въпроса за математиката: "Дали 7 по 8 от утре да е 56 или 54?" – трябва да се разпитват математици. Само енергетик, сеизмолог и икономист би могъл да отговаря на въпроса за АЕЦ "Белене". А Гочо Папура от село Долен Бамбук… той на която ракия е…, каквото му кажат, това ще говори на този референдум. Не може това да се случи. Неграмотни хора не могат нито да гласуват, нито да изявяват някакво мнение. Мнението на неграмотния човек е: бирата е топла или студена… и ракията също.
Арт дей БГ

Да не би примерно в Швейцария да  са пенкилери ?
Информацията винаги е била и средство за влияние на общественото мнение. И с помощта на специалисти в някаква сфера. Специалистите са от първостепенно значение в очите на хора, които безусловно вярват в авторитетите в дадена област. Това че си ерудиран обаче, съвсем не е задължително да означава, че казваш всичко и че може да се взема за чиста монета, не е равнозначно на човек на честта, човечен, с достойнство, който спазва морални принципи. В такъв смисъл, това че свириш в симфоничен оркестър, не изключва, че можеш да звучиш като чалга. Така че преди да ни убеди нечия ерудираност, е необходимо да знаем, че срещу нас стои на първо място доблестен човек. Специалистите може да имат различия в позициите си.
« Последна редакция: Ноември 25, 2021, 08:34:13 am от starinthenightsky »

Kleo

• Full Member
  • Публикации: 204
« Отговор #119 -: Ноември 25, 2021, 03:11:45 pm »
Ако се позовем на принципа на демокрацията "мнозинството печели", ако се направи един референдум – защото сега е много модерно да се организират референдуми: – "Кой вид музика да остане: класическата, или чалгата, или джазът?" И ще остане чалгата – класиката и джазът ще трябва да се забранят. Така че: внимавайте с референдумите. По който и да е въпрос. По всеки въпрос би трябвало да отговарят ерудирани в тази посока хора. Например по въпроса за математиката: "Дали 7 по 8 от утре да е 56 или 54?" – трябва да се разпитват математици. Само енергетик, сеизмолог и икономист би могъл да отговаря на въпроса за АЕЦ "Белене". А Гочо Папура от село Долен Бамбук… той на която ракия е…, каквото му кажат, това ще говори на този референдум. Не може това да се случи. Неграмотни хора не могат нито да гласуват, нито да изявяват някакво мнение. Мнението на неграмотния човек е: бирата е топла или студена… и ракията също.
Арт дей БГ

Да не би примерно в Швейцария да  са пенкилери ?
Информацията винаги е била и средство за влияние на общественото мнение. И с помощта на специалисти в някаква сфера. Специалистите са от първостепенно значение в очите на хора, които безусловно вярват в авторитетите в дадена област. Това че си ерудиран обаче, съвсем не е задължително да означава, че казваш всичко и че може да се взема за чиста монета, не е равнозначно на човек на честта, човечен, с достойнство, който спазва морални принципи. В такъв смисъл, това че свириш в симфоничен оркестър, не изключва, че можеш да звучиш като чалга. Така че преди да ни убеди нечия ерудираност, е необходимо да знаем, че срещу нас стои на първо място доблестен човек. Специалистите може да имат различия в позициите си.

Струва ми се ,че на баш ерудираните, някак си не им се дава ефир. Т.е. манипулацията и насаждането на страх е с предимство, а ерудираните направо крещят, но никой не чува. Но това, което може би ще бъде постигнато със сигурност е още по-голяма вражда между хората. Освен етнически, верски, богати- бедни и т.н. сега ще има и ваксинирани срещу неваксинирани, изобщо "прекрасно" ще се живее и може би една от целите ще бъде постигната. Разделеното общество е слабо, доказан факт. Каквото такова!