Винаги съм твърдяла,че бързите планети нямат особено значение,защото съвпадат с всяка натална точка по един път в годината.Този път обаче ме споходи необичайно "настроение" на трз Слънце съвпад с К8.Вътрешно се усещах все едно ме е блъснал товарен влак и се "топя".Отдадох го на съпричастност и безсилие пред неуспеха в любовен план,сполетял моя много близка приятелка.Сигурно ви се е случвало чужда несполука да я приемете едва ли не като лична и да ви боли от нея,когато човекът върху който се излива ви е особено близък.2 дни се чувствах размазана когато оставах без работа и се сещах за нея.
Другите точни транзити бяха
трз Възли квадрат на моите(?).
трз Марс квадрат Сатурн-вероятно това също много разклати вътрешната ми стабилност,понеже нейното слънце съвпада с моя Сатурн,а Меркът(който съвпада с нейни Луна/Юпитер) ми го управлява.
трз Марс съвпад Мерк(тя е близнаци),а годеникът,на който не съм поглеждала картата положително има Марс с кофти аспекти-нецивилизован,агресивен.
В същото време тронова Луна е в рак заедно в тао с Плутон и Уран,се събират на куп върху мои стратегически места.
Но като всеки бърз транзит човек бързо се окопитва и претръпва-успях да си бия няколко "мъдри имунизации" в съзнанието въпреки,че имах доста работа. :012: Дори ми се стори,че срамно бързо ми стана все едно тя какво решение ще вземе.Днес,когато главата от онази вечер ми е съвсем ясна се усъмних,че съм безчувствена дебилка и че е редно да се тормозя поне една седмица,а не само 48 часа. :72: