Една приятелка "ми се разсърди завинаги" и скъса с мен.
Нагло ми беше отношението и,защото аз бях в правото си да и се сърдя,а тя се надрънди,нафръцка и обиди.Бях много пряма,а тя нахално ми каза,че съм права,но без грам неудобство или да го чувства.Тогава извадих тежката артилерия,а тя се почувства унизена.Нашите отношения са много сложни и не е за сефте да се караме ужасно,но този път тя омаловажи факта,че аз я познавам от 100г и артистичните и дарби не минават при мен.Не прецени правилно ситуацията,уж ме познава от мнооого дълго и реши да си омаловажи безхаберието,безотговорността и да разчита наивно на чувството ми за щедрост и търпение.Но тц,не стана и и настъпих газта,форсирах я на макс,тя не издържа и се нафука.
Ако ви кажа,че нищо не чувствам-все едно съм изгледала един филм....
Има много точни транзити,но не знам на кой дължа поредното и късане с мен. :012:
Трз Луна съвпад нат Уран
Венера приближава съвпад с Мерк и квадрат на Сатурн
трз Марс квинконция Уран
Юпитер квинконция Мерк
Уран съвпад Венера
какви истински и безпощадни и ги наговорих само!Ако не и ги кажа аз какво мисля за нея като за приятелка кой?
Преди време се усукваше около 2ма мои мъже и
ме лъжеше(!),че няма отношение като жена към тях,докато не се подразних от това,че ме лъже и я "олепих" с доказателства-нейни смс,а тя ме обвини в злоба.
:043: