С малко закъснение си правя нова обратна връзка за приятелчето. Беше изписано. Уж добре. След два двена получи оток. Постъпа в болница отново. Оперираха го - получили се някакви хематоми. Засега всичко е наред. Освен нервите по повторното приемане в болницата. Това е, докато не платиш както и където трябва, ще те изписват, когато им падне. В "добро" състояние.
Репси, не съм уранична към котките. И съм лоша към посегателите им. Преди дни ми изчезна мама писана. Остави 3 малки бебета, не бяха самостоятелни. Два дена липсваше. Труп не намерих. Предположих, че един съсед тъпоумник е решил да я прибере/затвори. Той веднъж опита да ми открадне котка. И му беше ясно показано и казано, че това не трябва да се случва. Но прост човек. Котката ми се появи една вечер, след 2 дена отсъствие - измършавяла и мръсна, видимо стресирана, не искаше да излезе на двора даже.
Но как се появи?! Привечер видях случайно съсед идиот. И подметнах, че ми липсва котка, описах я старателно. И обясних, че ще подпаля дома на този, който я е взел. Заминах по работа, прибрах се късно. А котката у дома. След един ден ме вижда случайно и разтревожено ме пита какво се случва с котката. Обясних, че се е прибрала. А той с цялата си наглост предположи, че явно е била затворена някъде.
Заради това, че благоволи да я пусне, възнамерявам да му нарежа само гумите на колата. Нищо повече. Да се радва, че няма да му резна топките с мачете. Пендел. Аз на този му обявявам официално война. Никой няма право да ми пипа котките. И явно си е идиот човек. Прилежно беше предупреден преди години, че точно тук не трябва да ми посегателства. Веднъж сърба попара от действията си. Но явно му е малко.
Уранична съм като отношение към всеки, който ми е на сърце - има пълна свобода. Но ако е заплашен от някой, хич няма да му се церемоня.