Тр. Сатурн и тр. Марс в 9-ти Д квадр. У4,7, АС - цяло лято премина в ремонтни дейности вкъщи и голяма физическа работа...
Всичко започна с един ремонт, който се протака във времето, има-няма 10г. В последствие се появи скрит теч в стената, който е избил в комините (3 бр.) и при отварянето им чувствах, че попаднах в голямата черна дупка
После проблеми с ел. мрежата. После се наводнихме и чисто новия ламинат отиде в контейнера... Майсторите работиха "през пръсти". Един затвори няколко контакта, санирайки стената, забравил да изрежи отворите
И въпреки че къщните работихме и през цялото време накрая сами довършвахме, че стана нетърпимо. Големи нерви и зор. От няколко дни насам успях да счупя няколко неща, изгорих храната на няколко пъти (тотален въглен)
В добавка получих за първи път крампи на левия крак (прасеца), а днес ме скова лявата ръка (над лакътя), мисля че е разтегнато сухожилие.
Мисля си, че за първи път усетих изявата на Сатурн - първо имах цяла година проблеми в работата (образователната сфера) и силно ограничение там - на всякакво ниво. Не бях редовна и на лекциите в университета. После проблеми с дома ИЦ, опозиция на МС. И в последните два месеца проблеми със състоянието на баща ми.
От рибите ли е, от кое е, не знам, но не съм от този тип, който ще си вземе капелата и ще си бие камшика на някоя почивка, а близките ще ги остави да се мъчат.
Чакам с нетърпение този тр. Сатурн да ми пресече МС, да направи съвпад със себе си и малко да отпусне фронта :012: