Добър вечер! Влизам с един здравословен въпрос..днес получих някаква криза, от няколко месеца се повтаря..Освен проблемите със зъбите, започнах да съм вечно настинала, с болки в главата, корема, яйчниците и какво ли не..няма ден да съм физически разположена, но днес се уплаших. Някой би ли погледнал транзитите за момента, какво става..до кога ще е така? Много е неприятно положението
пп- по това, което аз гледах забелязах някои кофти здравословни аспекти, но странното е, че проблемите са всестранни - гинекологични, стомашни, стоматологични......и много ме притесняват вече. Не знам дали само по транзити е достатъчно да се видят здравословните въпроси.
тр.Марс в Скорпи ти е активирал картата с квадрат,
-първо към У1 Луната в 1 - настинки,грип,температура,стомашни,жлъчка, гинекологични свързани с месечният цикъл,ляво око, слаб имунитет,виталност,лесно можем да станем плячка на вируси
- гадене, повръщане, виене на свят
тр.Нодална е в знака на У6 Юпитер- те носят вирусни инфекции дето ни ги носят другите
после в опозе към натални :
-Венера ,гърло,врат,настинки ,жлезите ,бъбреци
-Слънцедопълва рож.квадратура Слънце/Сатурн до т-каре - гняв или преумора ,сърце,сърдечно-съдови с-ми,дясно око,слаба виталност,липса на енергия
тр.Марс съвпад Плутон ,каре Сатурн- проблеми със зъбите,кости,стави
но всичко ще бързо преходно защото тр.Марс е на секстил към У6 Юпитер, възврат имаш там,в Дева може просто страхове,психосоматика да даде
и на секстил към планети в 6 дом
парада на тр.планети в Козирог също активира тема-здраве и работа