Weswes
На мен онзи ден една патица щеше да ми мине през крака, беше на косъм да я нашамаря, но се размина само с една тлъста "благословия" на български, която едва ли разбра
А с маунтинбайка ме блъсна една абсолютно начинаеща на 18г., за първи път седнала зад волана, до нея баща ѝ, зад нея брат ѝ, много противно и тъпо същество, момичето беше спряло на кръстовище, където не работеха в момента светофарите и се спазва предимство на дясно движещия се автомобил. Брат ѝ казал "давай, няма никой" и тя натиснала педала, блъсна ме с много малка скорост, но лакътя така отече и ме боля, че мъжа ми едва ме удържаше на леглото докато майка ми слагаше лед. На американския бегач едната челюст на спирачките се счупи, така и не ги оправи мъжа ми, за да не го карам повече и да не ме мислел. То като му е писано на човек да се удави, няма да се обеси, дето има приказка. Моята братовчедка беше отличен шофьор, но имаше две леки произшествия заради други участници в движението, нейната майка всяка година правеше курбан, мен не ме поканиха като ги заварих на разпъната софра веднъж, понеже се раздавало на едни и същи хора, на които са раздали курбан първоначално, някакви такива ги разправяше вуйна. В крайна сметка братовчедка ми почина в катастрофа в Сърбия, на връщане от Германия, неин колега музикант е шофирал колата си, а братовчедка ми му е давала зор да бърза, за да хване кораба за работа. При толкова много светещи колчета на пътя, предупредителни табели, че пътят е в ремонт и следва стеснен участък, табели за ограничена скорост до 30 км/ч и забранено изпреварване, той е тръгнал да изпреварва с бясна скорост и се забил в български джип, управляван от млад мъж от турски етнос, който изкара две години по болници, а сърбите под новината коментираха, че на българите вече са им тесни пътищата и тръгнали по сръбските да се избиват.
Не помня точния ден когато ме блъснаха с колелото, за да видя Луната в кой знак е била, но тр. Сатурн е ретрограден в 7д. и в точна опозиция с нат. Меркурий, а тр. Юпитер в края на 3д. Стрелец , на три градуса от Иц, е в точен квадрат с Уран У6 в 12д.