Happy,защо да не можеш да говориш-Плутон при теб по транзит е минал през ъгъл и то на една доста крехка възраст,
активирайки и двете ти Светила и У АСЦ ,през най-личният дом,мисля че има какво да споделиш ,разбира се ,ако имаш желание .
Рени, направих една ретроспекция на Плутон - според мен, действието му се изявява в съответствие с дома, през който транзитира. Положението 3 дом не мога да го усетя.
При транзитите през ИЦ и светилата - доколкото мога да установя, събитийността е сведена до там, че се разделям с родителите и ме взима баба ми да ме гледа. Аспектите не съвпадат с времената на събитието - имало е събития, но те са ставали някак встрани от мен, нямам някакви "рани" от това време. Като съм станала 1 г съм била в седмични ясли, после нашите се развеждат, но ... както казах - без особено влияние върху мен. Баща ми умира при съвпад на Плутон с прогр Слънце.
Оттам нататък, през 4 дом, определено се чувствах некомфортно, необичана - баба ми беше невероятна жена, но тази топлота, любов, я нямаше (тя си е знаела, защо). Това щастливо, безгрижно детство го нямаше, просто си бях вътрешно винаги тъжна. Какъв е бил смисъла на това, нямам идея.
И след 16г вече започва да си действа като У5 и съвпад Венера. Първата любов пристига на 1 градус преди да влезе в Скорпион (и квадрат Юпи в 1 дом). И оттам нататък, при съвпада с куспидата на 5 дом е първата истинска любов и продължава така до 2002, когато навлиза в 6-ти - тогава спряха връзките ми, приключи и изявата ми в професионалното поприще, започнаха леки проблеми със здравето и съответните лечения, но по алтернативен начин. Последният аспект е квадрата с Меркурий от миналата година, но не мога да го свържа с 6 дом.