Тавя, картата е много интересна - девойката има доста аспекти и като ги разглеждам, оставам с усещане за акцент върху две области - смяна на работа с намеса на чужбина (или поне 9 дом) и някакъв вид партньорство. Пр Луна и пр Юпитер правят точен съвпад в началото на 6 дом, а в натала двете имат точен тригон - за мен това е много силно положение. Какво се случва при нея в този смисъл? Юпитер е нейния У1, а Луната У7+8.
В солара темите се повтарят - У1с е в 7 дом, но в точен куинконс със сол Асц. Възвожно ли е тя да предприема тази крачка, за да се измъкне от някаква връзка?
Иначе, нумерологично, намиране на подходяща работа няма да стане преди зимата - ще има някакво забавяне, а от друга страна, по-добра възможност ще има, ако търси работа, свързана с нейните професионални възможности, а не какво да е - тя е в ЛГ7 - тази година не дава работа като чистач или продавач, ако човека е учител. Пак нумерологично, темата за "бягане" от връзка пак се повтаря, но и тук не е ясно, каква е връзката - професионална или любовна - просто не може да признае човека отсреща като партньор и се опитва да избяга - и то явно ще стане, но проблема ще си остане, ще си го носи със себе си в чужбина. В солара има точен тригон на Меркурий (У7 и У9) в 3дом с ретро Марс (У4,У5) в 10 дом. Това ретро ме притеснява.
И пак като нумерология, след 3-4 години някъде тя ще има съвсем нови възможности - и в личен и в професионален план.
И другото интересно - в солара ПФ е в 7 дом, а СЛВ е в 10
- отново повтаряне на темите
Ще ми е интересно, ако дадеш повече инфо по тези теми, защото в момента картата има доста неща, които сочат към събития и с удоволствие ще я поразгледам още.