Забелязвам ново проявление на съвпада тр Сатурн натален Марс. Започвам да разбирам какво значи да сервираш отмъщението си студено. Гнева от Скорпионския ми Марс и от квадрата на Рождените ми Слънце и Венера към Плутон, от Южния ми възел В Скорпион на всичкото отгоре в съвпад с Плутон ми... целия този гняв преминава на ново ниво! Разбирам, че не е нужно да повишаваш тон, за да те чуят... Така само губиш ценната си енергия, която би ти послужила, за да правиш с нея любимите си хора щастливи. Вместо това правя друго. Излагам безмилостните си аргументи спокойно, за да ядосам врага максимално, а когато се ядоса прекратявам комуникацията си с него. Той не може да излее лошата си енергия върху мен и тя го залива обратно. Другия ми трик-правя се, че не си спомням някои определени хора. Примерно някой, който ми е антипатичен ми казва-"Онзи ден се видяхме с теб", а аз с нескрита почуда отвръщам-"Така ли? Хич не си спомням". По този начин идеално показвам колко незначителен, незабележим и маловажен е въпросния човек за мен! Другия ми трик е за хората, които непрестанно се оплакват. В момента, в който започнат с обичайния си репертоар на мига ги прекъсвам и сменям темата, ако все пак са тъй нахални и неблагоразумни да повторят опитите си да изсмучат енергията ми пак ги прекъсвам докато спрат да ме занимават с тъй безинтересните им за мен проблеми.Не желая да слушам за ничии проблеми и болежки освен тези на любимите ми хора. На тях бих дала с удоволствие цялата си енергия! Сатурн в съвпад с Марс е велик стратег, той не вика и не се бори за изгубени каузи. Той ранява с жилото си право в целта и винаги сервира отмъщението си... Студено!