Това пък за какво .... ти, конкретно, като правиш изявления по време на спора ни, разбра ли, всъщност, какво се случи? Не се сравнявам с никой - направих сравнение на изказването на Уич за Грег с моето - нищо повече. Тя приема, че Сатурн е виновен и Грег трябва да чака, а аз му обяснявам, ЗАЩО когато Сатурн прави някъде нещо имаме проблеми. ----------------Ейй, много ви бода в очите .... каквото и да направя, то няма угодия. Време е СЛВ Телец да влезе в действие. Той не се интересува от проблемите на другите - определено.
Оплюхте моя приятел Сатурн, аз пък да оплюя Венера. В последните седмици ми направи гадни аспекти с какво ли не и направо ме смачка. Остави, че натално не се разбираме, но и сега съвсем я намразих при този й транзит. Чувствам се гадно и самотно и дори ревливо.
Зара, споко - тя е от бързите - скоро ще премине в хубави аспекти
И аз с това се успокоявам. А и Марс и Слънцето здраво тригонират и не ми дават да се отпусна. Но за статистиката и тя носи драми. Някак си Сатурн удря, ама точно с показлката. Докато тая дълбае в душата, няква плуторианска сила има.
Ние сме с подобна домова мрежа. Но моята е в Риби и емоционалната й част хич не се връзва с марсовата ми природа. По отношение на 9-ти и 4-ти добре се държи. Но при транзит, особено в напрегнат аспект, все ме кара на реване и ми действа депресивно.
И тва чудо ще е така до края на юли.