Хепи, за онази карта ли става въпрос, наскоро я беше пуснала?
Чудото в офиса е родено броени дни след него, с Луна в Стрелец. Съвпадът Слънце/Марс е гокленов, в края на 3 дом. При нея ми прави впечатление, че е изключително овладяна, а аз съм я правила на луда калинка пред всички. Реакцията в такива ситуации е да гледа като теле и да се прави, че не чува.
Бавна, тромава, мързелива. По този начин създава впечатление на педант, но изобщо не внимава в детайлите, допуска грешка след грешка.
Иначе вербално е много неовладяна - Меркурий в Дева в квадрат с Луна в Стрелец. Говори без да слуша, говори авторитарно, прекъсва, не дава на събеседника да си довърши изречението. Спори, когато е некомпетентна по въпроса и не е права. Но това не знам дали се дължи на квадрата Луна/Меркурий, по-скоро е липса на възпитание.
Да, за същата, Лили. Аз нямам кой знае какви наблюдения при него, но той самия го потвърждава и казва, че е с много труден характер, че е буен, необуздан и не ми било трябвало да се запознавам с тази му страна.
Това, което виждам наистина - много силна слънчева енергия (като се появи някъде, все едно слънцето грее - тя и усмивката му е такава), постоянно трябва да върши нещо, като действа и говори, то е енергично, отривисто. Чувала съм го 2-3 пъти да говори ядосан по телефон - ами честно казано, не желая да съм на мястото на този, с който говори - чак някаква ярост долавях.