да споделя за тр.Марс в Стрелец,още с влизането си в знака - се започна с травмите
брах капини ,като момата в песента, и десният ми крак е със странна татуировка от провирането в капинажа,тече кръв -по Марс
падна ми от високо една супер тежка книга върху главата,седнах и зачаках да ми дойде акъла,то ми дойде цикъла,дет го няма от половин година,/менопауза/ и до като си чаках
се надигна цицина като цунами след земетресение от 9 по Рихтер, една седмица не бях в кондиция-ментално,забравях прозаични неща,това старческата деменция -жива да не бях
на полусекстил тр.Марс от У1 Меркурий и Новолуние в 1 дом каре У1 Меркурий, ме тръшна грип,от този гадния с повръщане и разтройство- два дена бе актуален домашен туризъм от леглото до тоалетната и обратно,залинях физически от глад и обезводняване,от шест дневна диета №6 взе да ми се вие свят и да ми чернее пред очите, накрая си направих една касапска-вратна пържола с картофки пържени и го убих вируса от раз с толкова канцероген от пърженото не издържа горгият и се възнесе,а аз оздравях :57:
в момента тр.Марс ми е точно върху Слънцето на К4,предстой карета към
Асц./Марс У8-Уран У6-Плутон У3
оцелях при същите карета но на тр.Плутон,за него или хубаво или нищо ,аз ще си мълча, пък сега ще видим :91:
надявам се на Юпитер,диспозитор на Слънцето за сейв,верно имам каре Слънце към Асц.-Марс-Уран-Плутон,но Юпитер е в тригон към тримата от 9 дом