Just_a_Dream, грешно си вперила поглед, поне според мен. Марс в Близнаци може да насочи вниманието си към много обекти, да е вятърничев, но не е агресивен по начин, който описваш. Не обърнах внимание за кой дом става дума.
По-скоро обърни внимание на Слънце и Плутон.
Меркурий по-скоро е в опозиция с Юпитер, м? И е ретрограден? В този случай може да има известна неискреност. Юпитер и Меркурий в напрегнат аспект са си съмнителни относно това, което изрича индивид.
Съвпад на Слънце и Плутон дава силни желания. Желание за власт, контрол. Плутон дава голяма мощ, но не винаги тя се изразява градивно, според наблюденията ми. Плутонясалите по-трудно умеят да губят, изисква се повече време, за да успеят да се научат да го правят с достойнство. Ако не са се научили да губят, използват манипулация, натиск - психически, физически.
Аз самата имам съвпад на Слънце и Плутон. Много хора около мен са плутонясали и са склонни към агресия, ако не успеят да спечелят една битка по честен начин.
Моите наблюдения за Марс в Близнаци са различни от твоите. Ако има ревност, то идва от други планетни положения, а не Марс в Близнаци.
Марс и Венера в Близнаци могат да ти предложат и известна свобода, ако са на кеф.