Всички с Асц. Дева от форума да следим кога Марс ще се прояви чрез съвпад с асц. за точен час,при мен марс е на асц.- тъй че около средата на октомври и марсов "разврат" ми предстой
следим за травма ,удар,синини,порязване,необичайна енергичност,сила, драскотини,треска,температура,главоболия,обриви,вируси,вдигаме кръвно,злополуки,инциденти,чупи кости,стави,зъби,алергии в зависимост от асп. за предразположеност по натал-от девата-чревни -анални напрежения,колики, импулс ивни действия в резултат на раздразнение,грубост, гняв, агресия, неотстъпчивост, съперничиство, кавги, скандали,насилие ,
при мен - Марс тр.през 12 дом в точно опозе на нат.Сатурн,че и СЗ в Дева В 1 дом- счупих два буркана,пръснаха се на сол на терекота, стъкло се заби в петата ми и кръвопусна бая ,овладях теча с кървава диря след мен,порязване по Марс,пета по 12 дом и по опозиторния знак на нат.марс дева,но понеже преди опозето катерих Рилските езера,та предварително изразходих Марс ,като аварирал правителствен Фалкон кръжащ като чайки за нулиране на горивото
та при опозето със сатурн - марсовата енергия светеше на резерва и поръженията бяха минимални,без разтежения,изкълчвания,пуквания, счупвания -кости,зъби ,на тръгване сутринта дъщеря/Сатурн У5/ ми стъпи накриво,но се размина безаварийно :08: