Извинявай отново,но пишеш и следователно звучиш така като че ли знаеш всичко,но естествено - предполагам,че не е така.
Бях създал една тема за истинността на астрологията,никой не се включи. Астрологията,както всяко ценно знание като че ли е скрита от широката общественост,а нещата които се знаят и са на повърхността - просто са си повърхностни(повечето,почти всичко).
естествено, че не е така, но това не означава, че това, което знам, не мога да го споделям.
Ако звуча така, съжалявам ... но за повече от 1 година трябваше вече да сте ми научили изказа. Аз наистина не знам как да кажа нещо, без да оставям такова впечатление.
Предлагам ти, сега, в конкретния случай да ми преработиш мнението така, както би трябвало според теб да изглежда, без другите да си мислят, че имам претенции да знаят всичко.
И да добавя - на мен много неща не ми харесват у много хора тук, но ... нямам против абсолютно никого, ако мога да науча нещо от него. Така че, предлагам, заедно с горното, вместо постоянно някой да следи, кое как съм го казала, просто вземете нещо от това, което казвам, ако желаете. А ако не - просто ми прескочете поста. Странното е, че никого не съм обидила/нагрубила/нападнала, не съм използвала и такива думи никога .... но пък съм като трън в много очи.