Автор Тема: Хорари за здраве  (Прочетена 359734 пъти)

Nana

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 70
Re: Хорари за здраве
« Отговор #1695 -: Декември 31, 2024, 10:54:17 am »
Хорарен въпрос: Психогенна ли е температурата на Н.?
Не, не е психогенна, има хронична възпаление, свързано с кости, зъби, стави и ставна течност. Да не му никне зъб?

Давам ОВ по този хорар. Оказа се възпаление на щитовидната жлеза. Засега го водят със субакутен тиреоидит с тиреотоксикоза. След курс нестероидни прогивовъзпалителни, спря да вдига температура.  Ще проследяваме във времето функцията на щитовидната. Благодаря, Акрукс, за коментара  :-* Сафо, и на теб благодаря  :-*

fortunades

• Hero Member
  • Публикации: 821
« Отговор #1696 -: Януари 14, 2025, 04:44:17 pm »
Здравейте,
Давам малко ОВ на хорара.
Бях на преглед при АГ тъй като имам в последните 2 месеца проблеми с цикъла.
Оказа се, че се касае за ендометриозна киста на ляв яйчник, която ще следим. Но, имам и хормонални промени, които също оказват влияние на състоянието ми, включително и болките в стомаха и подаването.
Ще пускам кръвни изследвания и ще видим до какъв извод ще се стигне.
Сафо,
Мното ти благодаря за информацията.
Четох за този тест, но не съм в София, ще потърся в моят град, но след празниците.
Виждам, че е нещо от сорта на биорезонанс - доста хора са доволни.
Моята лична лекарка е хомеопат, изписва ми доста неща, но не ми действат.
Говорих с една професорка - гастроентеролог, съмнява се в цьолиакия - но, ще трябва да пусна тест + изследвания за панкреаса, защото ме боли точно там.
Много ти благодаря за коментара.
Светли празници!

Фортунадес,предвид негативните аспекти на Луната,не е това ,което мислиш.
Преди дни писах съобщение на друга съфорумка ,препоръчах и класически хомеопат,която прави Фол тест.Изключителна жена,много съм доволна,защото помогна на сина ми и излекува неща,за които докторите бяха безсилни.Всички близки и познати,които ходиха при нея са добре физически и психически.Ако искаш ,ще ти пратя координати да се свържеш с нея.Работи в клиника в София.
akruks,

Пия вода от бутилки от магазина, защото и аз се съмнявах във водата, но не е това проблема. Храната ми е картофи, ориз, хляб (различен вид, обикновен), малко сирене и кашкавал. От време на време пилешко месо, от подправките - само сол, червен пипер, без зеленчуци, без плодове и рядко кисело мляко, без прясно мляко, без яйца..
Наистина психически съм срината, освен всичко останало и безсънието което продължава е голям фактор.
Като стане време за храна и изпитвам страх от болката.
Спряла съм всички лекарства, от 2 дни и пия ентерол, от който ми се регулираха нещата малко и се надявам да ми помогне.
Отделно ми казаха да взимам Б-комплекс и Д3, което започнах да правя, защото отговарят пряко за състоянието на червата.
Докато бях бременна, в пакета с изследвания, беше заложено безплатно и антитела срещу ковид. За мое учудване бяха доста високи, сякаш бях прекарала ковид.
Но, аз имах доста неразположения преди да се появят проблемите - март месец хванах стомашно-чревен вирус, след поставянето на ваксината за ротавирус на дъщеря ми-която е заразна и трябваше с ръкавици да и сменяме памерсите и да мием всичко добре. Е скъсвах се от чистене, но явно това ме беше хванало.. мина за 3 дни.
След това имах през 2 седмици лабиални херпеси - стресница, както му се вика, и спад в имунитета. През май ме хвана яка кашлица, карах на крак 10 дни и най-накрая пих първия антибиотик 10 дни и след това имунната ми система се срина. След като продадохме апартамента и купихме другия, изнесох всичко сама на ръце с мъжът ми за 3 дни! И пътувахме, няколко пъти по 500км.. Юли месец направих паник-атака, която ме вкара в спешното.. ремонт в новия апартамент, на жегите с малко бебе..
А в момента е невъзможно да си почивам, въпреки че майка ми е всеки ден вкъщи.
Имам клеева тинктура-пих и от нея, но ми дразни все още стомаха.
Ще я прбвам, след като се поуспокоят нещата.
Не смея нищо да пия, защото всичко дразни, с изключение на витамините, които са под формата на спрей.
Вчера додох пак изследвания в лабораторията - Хеликобактер ми е отрицателен, чакам микробиология и паразити, вече за 4-ти път.
Благодаря ти много за коментара по хорарния въпрос.
Ще пиша, когато пусна и другите кръвни изследвания за непоносимост към глутена и панкреаса.

Светли празници!

Моля за коментар на хорарния въпрос: Дисбактериоза ли е?

Здравей, Фортунадес! Луната в приложената карта е "Без курс", така че не предстои да извърва повече аспекти в рамките на знака си Дева, а последният неин аспект е бил опозиция с Нептун в 10д., дома на лечението. Моят отговор е Не, не е дисбактериоза, но определено имаш непоносимост към някое лекарство, билка или хим. елемент. Стрелец на К6 , здравето в тази карта е по Юпитер в 12д. Близнаци, в сходяща опозиция и взаимна рецепция с Меркурий У12, та може и да са прави лекарите, че здравословният проблем е ментален, на психична основа. Луната У1 в началото на 4д. – да не би водата на родното място или някаква храна да са причина за чревния дискомфорт? А възможно ли е да е последица от ковид, ако си го карала? С клеева тинктура (прополис) пробвала ли си лечение, пие се профилактично два пъти в годината по 10 дни, пролет и есен, но може по всяко време.

Реалността е просто една прекалено упорита илюзия.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13829
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1697 -: Януари 15, 2025, 04:40:57 pm »
Благодаря за ОВ и да се оправиш напълно!
Здравейте,
Давам малко ОВ на хорара.
Бях на преглед при АГ тъй като имам в последните 2 месеца проблеми с цикъла.
Оказа се, че се касае за ендометриозна киста на ляв яйчник, която ще следим. Но, имам и хормонални промени, които също оказват влияние на състоянието ми, включително и болките в стомаха и подуването.
Ще пускам кръвни изследвания и ще видим до какъв извод ще се стигне.

Моля за коментар на хорарния въпрос: Дисбактериоза ли е?

Здравей, Фортунадес! Луната в приложената карта е "Без курс", така че не предстои да извършва повече аспекти в рамките на знака си Дева, а последният неин аспект е бил опозиция с Нептун в 10д., дома на лечението. Моят отговор е Не, не е дисбактериоза,