Здравейте. Имам чудене - дали ме лъже зъболекарката, при която ходя. Намери ми една дузина кариеси, които преди това колегите и не са споменавали, а и аз не виждам/ усещам. Парила съм се от недобросъвестни медици и имам едно на ум. Не искам да ми пробиват здрави зъби.Предубедена съм за хорара, защото вече съм решила, че ме върти. Нептун на ДС и нейният сигнификатор в неин втори дом върху луна - гледа ме като касичка.
Ако я гледаме като назована по име е по Нептун У7 ве неин 12д., не е съвсем открита, но това не означава, че лъже. Лекарите специалисти, сред които са зъбарите, са по 9д. и в случая Нептун е неин У10, У11 в 10д., може би е част от колектив, който не е съвсем коректен, нейните колеги да са заблудени или заблуждават. И в двата варианта не те лъже, по мое виждане според това, което показва картата.
Сега, мене лично ме е въртяла зъбарка при реално съществуваща стара пломба, беше на път да падне. Над три пъти ми отваря зъба и поставяше памуче с лекарство да умъртви нерва, като всяко едно посещение ми струваше пари, пари, пари – за лечението на зъба над месец дадох толкова, че поставянето на нов от керамика щеше да ми излезе по-евтино
От друга страна, на малката ми дъщеря по времето когато роди и работи в Австрия, видимо нямаше кариеси, но понякога от сладко я пронизваше леко. Там със съвременна апаратура ѝ откриха три кариеса, невидими за просто око (и аз мен), мислех си същото, че я будалкат, но не са я разкарвали изобщо по няколко пъти, а когато беше готова отиде и ги оправиха – безболезнено, без да разрушават емайла и не е платила повече от предварително договорената цена, която е изписана за информация на рецепцията. Сама ще си прецениш.