С моите йоги в навамша и силно поставени планети трябваше да съм някой министър, ама йок :012:
Аз още не мога да си разчета картата,но се напъвам,а онази карта на ромбовете изобщо не мога да я осмисля :57: .Трябва да записвам какво си откривам,че забравям.И аз си намерих хубави йогички,но май ведическата карта като цяло ми е много кофти с тази Сарпа йога.Ведическата не ми харесва,защото е много негативна астрология.Вменява ти се карма и неизбежност. :d030: като се зачетох в 12те вида Кала сарпа йога,ами ние да лягаме и да мрем направо. :043: Чак не мога да си представя какво толкова сме направили в минал живот,за да я заслужим и сега цял живот над нас ще тегне проклятие.Над мен предателства . :d030:
Имам нужда от помощ някой да ми каже след като планетите са разположени над хоризонта,а СЛВ е в 6Д/ЮЛВ в 12Д планетите в картата ми в коя посока се движат:от СЛВ към ЮЛВ или от ЮЛВ към СЛВ? :017:
Пък има и неща,които не са ми ясни.Планетите все са в 7,6,5,4,3,2 дома,но йогата би трябвало да се формира само,ако домовете са поредни,м? :017: