Кофти реалност. :012: На такава смяна няма да работя за жълти стотинки. Ще видя за нещо почасово да го съчетая с лекциите може би.
Отивам в Англия да работя на 1200 паунда минимална заплата. :012:12-часови смени ама нали не 5 пъти в седмицата? Иначе по - става ако са 3,4. Мисля, че по закон нямат право да те назначават за над 40 часа седмично?Иначе, да, в София търся.
Макар въпросът да не е за това, по картата излиза, че съвсем скоро може да се съберат под един покрив и може да узаконят връзката, а след това ще направят бебето. И това е най-удачния вариант- детето има нужда от двама родители, от храна и любов, а не от пълни банкови сметки, което също не е сигурно никога, понеже и банките фалират.
vermm, аз нещо не разбирам. Питаш за някаква жена, а даваш ОВ за себе си. Че питай директно за когото е, какво лошо има.
Аз не го правя за да крия нещо. Вече втора забележка получих за това Просто така според мен става по-ясно. Като питам за друг казвам приятел/ка и т.н. :d030:
Искам да дам ОВ за този хорар. Всичко се оплеска Разделихме се Няма да има нито бебе, нито нищо
В това отношение гаранция няма никъде- дали пича ще я зареже или тя него, трябва да се мисли положително, а не като в приказката за нероден Петко. Питащата как е психически и с нервите- струва ми се лабилна, с ретро Нептун У1 в 12д и с ретро Уран, заключен в 1д.
Питащата с Нептун у1 в 12д е неискрена- задава въпрос от името на уж друга жена, а то въпросът си е неин...
Ако бея изобщо нямаше да дам ОВ. НО както и да е. Напоследък все сък криворазбрана, затова изобщо няма да споря. Извинявам се МНОГО :58:
Споко, също съм задавала въпрос, в който жена пита
"До края на тази година ще се съберем ли с мъжа ми да живеем заедно в един дом?" Този съвпад на У1 и У7, но в различни знаци малко ме обърква..
да, но Марс и Венера са в един знак и в сходящ съвпад, т.е вашите У4- питаш дали ще се съберете в един дом
Управителя на часа на задаване на въпроса е Сатурн в Скорпион, радикалността нещо ми убягва.