Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584626 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #5085 -: Юни 07, 2016, 06:11:48 pm »
Според мен правилно съм формулирала въпроса, защото, поставянето на точките е бъдещо събитие, все пак проверяващия може в един ден да е в добро настроение и кондиция, в друг ден да е отнесен и да пропусне да маркира точка. Не е университетски изпит. Това ми е второ яваване на този изпит, първото беше през март 2016.
Мен не ме интересува настроението на изпитващия, нали се интересуваш дали си издържала изпита- щом е второ явяване би трябвало да си го издържала успешно.

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #5086 -: Юни 08, 2016, 12:47:03 am »
Ще издържа ли успешно изпита, на който се явих днес? Умишлено задавам по този начин въпроса, защото маркирането ми се струва субективно на въпросите, които не са тестови.
парса го няма и не виждам хубаво градусите  :012: :012:

WhiteRose

• Full Member
  • Публикации: 213
« Отговор #5087 -: Юни 08, 2016, 11:01:17 pm »
парса го няма и не виждам хубаво градусите  :012: :012:
ok, сложих по-хубава карта.

tele

• Full Member
  • Публикации: 151
« Отговор #5088 -: Юни 11, 2016, 09:20:49 pm »
Здравейте, пак съм в сесия и пак съм тук ::)
Ще взема ли изпита на 13.06.?
Благодарности за вниманието ви

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #5089 -: Юни 11, 2016, 11:24:18 pm »
Кога е зададен този въпрос? Това хорарната карта ли е въобще?

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #5090 -: Юни 12, 2016, 02:22:49 pm »
Имам един здравен въпрос, за единия ми домашен любимец.

Очевидно има дентални проблеми, през седмицата ще го водя при ветеринар за почистване на зъбен камък. Препоръчаха ми обаче преди това да се пуснат изследвания на биохимични показатели, има съмнения за вродено автоимунно заболяване.

Въпросът е "Има ли котаракът по-сериозен здравословен проблем?".

Напоследък много линее, направо се е стопил. Не е изключено и да е от стрес, защото постоянно е тормозен от друг, по-малък котарак /който бях прибрала от улицата/.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #5091 -: Юни 12, 2016, 08:09:57 pm »
Май да, не е във форма.
De omnibus dubitandum est

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #5092 -: Юни 12, 2016, 08:14:49 pm »
Благодаря, Диди.

Утре ще му пусна лабораторни изследвания - при всички положения са необходими, преди са се прави интервенция с упойка и ултразвук.

---
Кръвната картина е много добра, следобед ще излязат и биохимичните показатели /урея, креатинин и т.н./ - в случая те са по-важни, особено за персийски котарак на такава възраст. После, ако всичко е наред, ще го водим на зъбар.  ;D

---
Окончателна ОВ:

Много съм щастлива - всичко му е наред, всички показатели. Но бях длъжна да направя проверка, за да се установи причината за това отслабване. Сега вече съм сигурна, че е от сексуален тормоз /от дивото улично коте, което прибрах/, а не поради скрито заболяване. Вдругиден сутринта ще му чистят зъбките.  :)

« Последна редакция: Юни 13, 2016, 04:58:22 pm от Lilla »

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
« Отговор #5093 -: Юни 15, 2016, 10:05:42 am »
Да разкарам ли е една клиентка /ще се опитам да го направя по деликатен начин, не че го умея това/. Вече не я издържам, това за първи път ми се случва. Тя ме разиграва като циркова маймуна буквално и злоупотребява с търпението ми, имам чувството че нарочно го прави. До сега ако беше някой друг, да я е пратил да пасе, ама аз съм страшно търпелива с клиентите и гледам да угаждам на всякакви капризи, но то нейното не знам какво е, тя просто не знае какво иска.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #5094 -: Юни 15, 2016, 10:10:22 am »
Луната е без курс, но последният аспект е тригон с Венера. Ако си решила да я отсвирваш, направи го елегантно, без да се създава конфликтна ситуация. И, да, от тази клиентка виждам повече вреди, отколкото ползи, трудно ще се спогаждате.

Satin

• Hero Member
« Отговор #5095 -: Юни 15, 2016, 10:20:53 am »
Оу да, по възможно най-деликатния начин, ще изкарам себе си виновна и че просто не съм подходящия за нея човек. Тя не е плащала нищо до момента, но не искам и да ми плаща, само да ме остави на мира. Имам опасения, че ще ми напише някой лош рейтинг, ако я разкарам. Злоупотребява много с мен, до сега и угаждах на идиотщините, но вече не мога.

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #5096 -: Юни 15, 2016, 12:15:11 pm »
Напред във времето комуникацията ви ще става все по-проблемна - Меркурий върви към точна опозиция със Сатурн. Освен това очаква да чуе това, което й харесва. Луната е направила вече опозиция към Уран в домовете на комуникацията и знаците на взаимоотношенията и ти си раздразнена, а тя вероятно също го усеща.
Така че се съгласявам с твоето усещане. Добре би било да си тактична при отказа, без агресия, но ще ти удаде без проблем, опитай :) - Луна в 3, тригон със съвпада Слънце (У1)/ Венера (У3) в 11 дом.
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

akruks

• Hero Member
« Отговор #5097 -: Юни 15, 2016, 12:20:42 pm »
Здравейте, пак съм в сесия и пак съм тук ::)
Ще взема ли изпита на 13.06.?
Благодарности за вниманието ви
На 13-ти юни коя година, че гледам картата е от 30-те години на миналия век  :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #5098 -: Юни 15, 2016, 12:27:00 pm »
Да разкарам ли е една клиентка /ще се опитам да го направя по деликатен начин, не че го умея това/. Вече не я издържам, това за първи път ми се случва. Тя ме разиграва като циркова маймуна буквално и злоупотребява с търпението ми, имам чувството че нарочно го прави. До сега ако беше някой друг, да я е пратил да пасе, ама аз съм страшно търпелива с клиентите и гледам да угаждам на всякакви капризи, но то нейното не знам какво е, тя просто не знае какво иска.
Картата показва, че тя те харесва, а че се чувстваш напрегната и разигравана- тя няма вина за твоите мисли, потърси вината в себе си- клиентът винаги има право, нали си плаща

Satin

• Hero Member
« Отговор #5099 -: Юни 15, 2016, 01:14:18 pm »
Обясних ѝ много деликатно, че прекратявам работата с нея и вината за което е в мен. Но тя няма никакво намерение да отстъпи. Почна да ми се моли и да се тръшка. Преведе парите за секунди /а те въобще не са много/, аз я помолих да не го прави, само и само да ме върже да се занимавам с нея. Докарва ме до истерия, а имам и други клиенти, дето реално са ми доста по-важни и едва ли не ги пренебрегвам заради нея, за да и угодя, ама то на това същество угодия няма.

Акрукс, да ясно че винаги има право /реално не е така де, това е друга тема на разговор/, но има доста но-та в случая. Като казвам, че е прекалила брутално и е прекрачила всякакви граници, значи е така, защото спрямо клиентите съм безобразно толерантна и търпелива, оставям ги да ми се разхождат по главата колкото си искат и се съобразявам на 100% с тях, но всичко си има някакви граници.