Благодаря, Сафо!
И мен 7 дом доста ме притеснява, часовият управител е Венера. Но тя е сигнификатор на вещта.
Чудех се дали да не я пусна в ОЛХ, но като знам какви некоректни потребителки има там, не ми се рискува.
Размерът не отговаря изобщо, а материята не е разтеглива.
Но поне ЕИК и ДДС номер имат в България, така че все пак са издирваеми. И в случай на измама може да се подаде жалба срещу тях. А срещу некоректна анонимна потребителка по разни бг продавалници не можеш, там ще пиеш една студена вода.
Доставката се поема за моя сметка. Трябва да го пратя обратно в един логистичен център в София, те го препращат към Чехия. После пак ще платя доставка.
Иначе и с адвокатка се консултирах вече, има начин да бъдат санкционирани, ако има опит за измама. Мен толкова са ме мамили в живота, че вече предварително обмислям всички ходове.
Филмирах се от отзивите във фейсбук страницата. Има и доволни, но недоволните са свързани конкретно с връщане и замяна.
Но както знаете, има много поръчкови драскачи, напоследък е доста популярно. Всичко ще напишат срещу 10 стотинки за мнение. В сайтове за фрийлансъри редовно излизат обяви за платени драскачи, симулиращи изкуствена активност в някой форум или фейсбук страница.
А във въпросния сайт предлагат много сериозни намаления за маркови стоки и може някому да са станали неудобни, на конкуренцията – с подобни сайтове, или пък на вносителите, тук у нас всичко се продава на безумни цени. Стоки от стари колекции, които в чужбина отдавна са намалени с по 50-70%, тук са с огромни надценки. Наскоро видях такъв пример в немски сайт – маркови чанти на редовна цена 200 евро и намалени на по 70-80 евро, които в български сайт в момента се предлагат на по 800 лв., най-много да пуснат символично намаление от 20%. Тук нали сме най-богати в целия ЕС, затова така ни клатят с цените. :012: