Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584471 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Общи хорари
« Отговор #6930 -: Август 27, 2018, 01:40:44 pm »
Проблемът е, че не мога да чакам повече, довечера ще се наложи да я пусна, не смогвам с разходите по хотела, отделно разходите по лечението не бяха малко и ми идва изнанагорно вече

Не знам какво да те посъветвам в такава ситуация, това е много неприятно решение.
Не можеш ли да помолиш някакви приятели или познати за временен подслон поне? Нямаш ли познати с вила или къщичка на село? Баби, дядовци, други възрастни роднини? Като опция можеш да помолиш и в тематичните фейсбук групи за временен подслон, щом няма желаещи за осиновяване. Акцентирай на "временно решение".

В крайна сметка, ако не се получи, може би това е урокът – да се научим да пускаме, да не задържаме и да даваме свобода на същества, към които сме се привързали.

Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
« Отговор #6931 -: Август 27, 2018, 01:47:13 pm »
Не знам какво да те посъветвам в такава ситуация, това е много неприятно решение.
Не можеш ли да помолиш някакви приятели или познати за временен подслон поне? Нямаш ли познати с вила или къщичка на село? Баби, дядовци, други възрастни роднини? Като опция можеш да помолиш и в тематичните фейсбук групи за временен подслон, щом няма желаещи за осиновяване. Акцентирай на "временно решение".

В крайна сметка, ако не се получи, може би това е урокът – да се научим да пускаме, да не задържаме и да даваме свобода на същества, към които сме се привързали.

Никой не я иска  :( Милата няма късмет. Личи си, че е била домашно куче, но е била изхвърлена, сега за втори път ще и се случи, а не знам какво друго да напрявя  :(
Не съм привързана, точно поради тази причина избягвах физически контакт с нея, защото привържа ли се край, няма да мога да се разделя с нея

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6932 -: Август 27, 2018, 01:55:41 pm »
Уффф... Можеш ли да изчакаш поне до утре? Марс да се задвижи, Луната да направи секстил с него. Сега рискуваш да вземеш решение в състояние на емоционален афект, притисната от обстоятелствата. 
Сигнификаторът на кученцето не е добре поставен и не е добра планета. Сега ще видя и часовия управител, но той не е магическа пръчица.

Час на Слънце, втори управител на кученцето – по триплицитет. Обаче за съжаление то вече е напуснало знака на своята сила, сега няма есенция. И рецепция по падение с теб /Венера/ – ти наистина не можеш да го задържиш.
« Последна редакция: Август 27, 2018, 01:59:34 pm от Lilla »

Satin

• Hero Member
« Отговор #6933 -: Август 27, 2018, 01:58:37 pm »
Уффф... Можеш ли да изчакаш поне до утре? Марс да се задвижи, Луната да направи секстил с него. Сега рискуваш да вземеш решение в състояние на емоционален афект, притисната от обстоятелствата. 
Сигнификаторът на кученцето не е добре поставен и не е добра планета. Сега ще видя и часовия управител, но той не е магическа пръчица.

До утре мога, ама наистина нямам възможност да продължавам да я държа там.
Днес отидох да плащам, последната сметка беше 520лв, без да коментирам предишните

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6934 -: Август 27, 2018, 02:22:32 pm »
Ще намеря ли дом на кучето?
Намерихме я преди три месеца, полу жива, полу умряла, от тогава е на хотел във ветеринарна клиника, но вече финансово почвам да изнемогвам, излекувана е, но хотелските разходи не са малко. Варианта е днес да я върна обратно на улицата, а там я обричам на смърт и ми се къса сърцето
Кучето е оп Марс, екзалтиран по знак, управлява също 2д на кучето, който показва неговото физическото състояние, както и твоя 2д- разходите, които имаш за неговото бавно възстановяване. Ще се разделиш с него, няма да се скита по улиците, ще успееш да му намериш дом, докато е в клиниката, нужно е повече обяви да разпространиш с негови снимки.

Satin

• Hero Member
« Отговор #6935 -: Август 27, 2018, 06:58:05 pm »
Намерих осиновители   :)
Изглеждат добри хора и че ще се грижат добре за нея. Сега трябва да намеря как да я закарам до тях, че колата на сестра ми се развали, а аз не шофирам. И дано нещо не се обърка, че те в момента не са в България, ще се върнат след 2 седмици, до тогава ще я гледат родителите на момичето.
« Последна редакция: Август 27, 2018, 07:10:31 pm от Satin »

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #6936 -: Август 27, 2018, 07:06:29 pm »
Изглеждат добри хора и че ще се грижат добре за нея. Сега трябва да намеря как да я закарам до другия тях, че колата на сестра ми се развали, а аз не шофирам. И дано нещо не се обърка, че те в момента не са в България, ще се върнат след 2 седмици, до тогава ще я гледат родителите на момичето.
Много се радвам, че си намерила хора за кученцето!!!  :clap:
Днес говорих с нашите, те са навиха за куче, обаче казаха, че искат малко кученце, което няма да порасне на големина и което да е на няколко месеца, за да могат тепърва да го учат, понеже е по-лесно. Нямаме и особени финансови възможности. Не държат на порода, но държат на горните две неща.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #6937 -: Август 27, 2018, 07:09:14 pm »
При стационарен Марс паднах отново с колелото, съвсем нелепо, в близост до нас, заради дъжда.  ??? Видях, че каплите са леко криви, друго не видях, да има, може би спирачките опираха повече. Доколкото гледах, рамката и вилката са ок (те са най-важни). Утре сутринта ще го занеса на ремонт. По хорара вижда ли се има ли някакви по-сериозни поражения?
Тези дни хем внимавах и пак стана беля. То човек вече никъде да не излиза...

Satin

• Hero Member
« Отговор #6938 -: Август 27, 2018, 07:11:35 pm »
Много се радвам, че си намерила хора за кученцето!!!  :clap:
Днес говорих с нашите, те са навиха за куче, обаче казаха, че искат малко кученце, което няма да порасне на големина и което да е на няколко месеца, за да могат тепърва да го учат, понеже е по-лесно. Нямаме и особени финансови възможности. Не държат на порода, но държат на горните две неща.

По приютите има много, както и такива които се дават от хора из фейсбук

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6939 -: Август 27, 2018, 07:26:52 pm »

Божеее, поне една хубава новина да науча днес! Много се радвам!  :72:
Преди малко научих една лоша, а сега прочетох за положителен развой при теб.

Между другото, след като разтълкувах хорара ти, извадих три карти Таро – последните две бяха Светът и Магьосник. Като на магия всичко се е наредило – пу, да не му е уруки!  :012:

Veselin

• Hero Member
« Отговор #6940 -: Август 27, 2018, 07:39:22 pm »
При стационарен Марс паднах отново с колелото, съвсем нелепо, в близост до нас, заради дъжда.  ??? Видях, че каплите са леко криви, друго не видях, да има, може би спирачките опираха повече. Доколкото гледах, рамката и вилката са ок (те са най-важни). Утре сутринта ще го занеса на ремонт. По хорара вижда ли се има ли някакви по-сериозни поражения?
Тези дни хем внимавах и пак стана беля. То човек вече никъде да не излиза...
Като гледам, Венера е направила квадрат с Плутон (този аспект ли показва инцидента?). Меркурий У8 е в сходящ квадрат с Юпитер У2 - може би показва, че ще се наложи да се охарча за ремонт? Венера У4 и У9 ще направи квадрат все пак с Марс У3 (проверих в ефемеридите), но пък Луната ще направи последен аспект секстил с Марс - значи ли все пак, че щетите не са толкова сериозни?

Satin

• Hero Member
« Отговор #6941 -: Август 27, 2018, 09:00:33 pm »
Божеее, поне една хубава новина да науча днес! Много се радвам!  :72:
Преди малко научих една лоша, а сега прочетох за положителен развой при теб.

Между другото, след като разтълкувах хорара ти, извадих три карти Таро – последните две бяха Светът и Магьосник. Като на магия всичко се е наредило – пу, да не му е уруки!  :012:

В последно време при мен нищо не се случва както трябва, все проблеми, та съвсем не очаквах да и намеря дом. Дано има късмет кученцето. Ама ще си отдъхна чак когато се установи в новият си дом, че вече свикнах всичко да се обърква и не се радвам предварително. Още не мога да намеря транспорт, има разни зоотаксита, но предпочитам лично да я предам, защото и без това ще се стресира, поне да редуцирам стреса до минимум.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6942 -: Август 27, 2018, 09:46:29 pm »
Видях, че каплите са леко криви, друго не видях, да има, може би спирачките опираха повече. Доколкото гледах, рамката и вилката са ок (те са най-важни). Утре сутринта ще го занеса на ремонт. По хорара вижда ли се има ли някакви по-сериозни поражения?
Не, няма сериозни поражения, освен установените от теб по металната част.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #6943 -: Август 27, 2018, 09:48:20 pm »
Не, няма сериозни поражения, освен установените от теб по металната част.
Благодаря ти много, Акрукс!
Погледнах мястото, където паднах (близо до нас е), оказа се, че заради дъжда една плоча от тротоара е разклатена и може би заради това или заради силния дъжд тогава паднах.

fortunades

• Hero Member
  • Публикации: 823
« Отговор #6944 -: Август 28, 2018, 09:43:42 am »
Здравейте.
Напоследък е много наболял този проблем при нас с мъжът ми и реших да се допитам до хорарната астрология.
Искаме да строим къща на наследственото място, което все още не е ясно кой ще получи. Родителите му искат да го предоставят на брат му, но ние настояваме да е за нас, защото той все пак има апартамент. Ако той получи и мястото и апартамента, ние трябва да останем в къщата с тях, което не е желателно, защото не се понасяме, а и не искаме да си отглеждаме децата по този начин. Искаме да сме си отделно и да си имаме свой дом. Другата седмица мъжът ми мисли да разговаря с брат си и да го попита дали има някакви претенции към това място.
И ако каже, че няма, вече ще се проведе и разговор и с родителите му, за да им каже решението ни.

Въпросът ми е: Ще си построим ли къща на наследственото място на съпругът ми?

Сърдечно благодаря за отделеното време.
 :58:
Реалността е просто една прекалено упорита илюзия.