Здравейте, пускам въпрос отнасящ се за моята най-близка приятелка.
Захвана се с нещо като самостоятелна работа*собствен бизнес* и въпросът ми е Ще й потръгнат ли нещата и ще бъде ли доволна от начинанието си?
Нещо интересно в допълнение вижда ли се в хорара? Питам,защото и аз самата донякъде съм обвързана с това начинание.
Приятелката е представена от Луна във водолей,в неин 8 дом,изключително нервна и напрегната ,разбираемо,след като е вложила пари/средства в това начинание.Нейн 10 дом,или бизнеса- в овен,тронов Марс,което е добре.Марс сх.аспект Юпитер от неин 6 дом,много работа и предстои,но в квадрат Меркурий,вероятно ще има проблем със служител/подчинен.Венера у11 дом,или 2 ри от 10д(пари от бизнес)сх.тригон Марс,ще печели пари.Луната ще направи секстил с Уран ,така че вероятно ще има успех ,особено ,ако начинанието е свързано с продажба на техника,ремонти,компютри,телефони,лазари,всякакъв вид техника.Марс върви към квадрат с планети в неин 7 дом,възможно е да има проблем с партньорства,ревизии,клиенти,но това е неизбежно във всеки бизнес.Хубавото е ,че Луната е в аспект с козирожкият стелиум,въпреки нервите/напрежението,тя ще се справи според мен.