Здравейте,
Аз продължавам със семейните драми
И тъй като тази седмица ми е ужасна и откъм работа и откъм здраве, настинах в заведението където празнувахме.
След заведението, отидохме на дискотека и там реших да попитам девер си какво иска за подарък за 30-годишнината.
И той шеговито каза "Абе да сме живи и здрави, няма значение. Абе един Елит контролер (това е джойстик за играта Xbox, който струва 270лева) ще ме зарадва. Но не се притеснявайте, има време. То аз ще го празнувам в двора на къщата
НИ, защото ще бъдем много хора". И съответно аз се зачудих, как така това е
НЕГОВАТА къща, като родителите им бяха напълно ясни, че тази къща с двора си остава за нас, той си има апартамент, а и още едно място на което щял да строи, някой ден.
Обсъдих го това с мъжът ми и той каза, че това едва ли ще стане, защото се иска много голяма организация. А и аз му споделих, че не искам непознати хора да влизат в моята къща, да ходят из стаите, където могат да ровят и не се знае какво могат да си вземат... Това ме извади извън релси, поради факта че той се разполага с нашето имущество. Ние да не би да сме отишли в апартамента му да си празнуваме там купоните?!
И съответно въпросът ми е породен от тази ситуация.
" Девер ми назован по име, ще празнува ли 30-тия си РД в нашият двор?" Много ще бъда благодарна за коментарите.
Исках да спомена, че този РД ще бъде чак месец Септември, така че е в дългосрочен план.