Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584780 пъти)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
Re: Общи хорари
« Отговор #8085 -: Май 14, 2021, 02:45:35 pm »
Изглежда, че крие нещо, отделно познава скритите ти врагове, в негов трети дом са, сигурно са му съседи. Има връзка с това, за което спомена- приятелство с големи възрастови разлики, у11 Луната е в съвпад с аспекта на  Меркурий тригон Сатурн. Но не мога да определя приятел или предател е .
Благодаря ти много,  Ребека! Мисля да пусна в темата за събитийни карти и картата на заплашването, да видим дали някой ще може да каже нещо.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4632
« Отговор #8086 -: Май 14, 2021, 02:51:03 pm »
Ако някой иска да ти открадне колелото или каквото е ,няма да бие камбана -крадците са тихи, за да останат незабелязани. Лаещи кучета. Искат да те сплашат, вероятно от глупост, да се направят на мъже пред някой, който им изглежда по-уязвим. Това са квартални примати .

Veselin

• Hero Member
« Отговор #8087 -: Май 15, 2021, 08:12:28 am »
Много ми се иска да разбера кои са, но ако Т. ги познава, как да го накарам да ги издаде? ::)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7814
« Отговор #8088 -: Май 15, 2021, 11:46:12 am »
Ще продължат ли идиотските истории с обвинения на И?
Вече съм в шах и мат с онази хубавица, явно някой познат ѝ върши услуга в нейното РУ.
Нито аз, нито полицаят, занимаващ се със случая, можехме да си обясним какво точно се иска от мен, освен че колегата му не бил доволен от отговорите ми и били непълни. На косъм съм да заведа дело срещу оня идиот, защото имам основания за пари, които ми дължи . Хората вчера ме посъветваха да не си хабя времето и усилията за такъв човек и меко казано,  бяха изумени от случая.
Корея,мисля,че тепърва ще има развитие.И представен/а от Меркурий  в 12 дом.Марс в 1ви е тормоз за И,емоционално безсилие,агресивно поведение,клюки,сплетни,обидчивост.Някой все едно налива масло в огъня.
« Последна редакция: Май 15, 2021, 12:30:28 pm от Сафо »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #8089 -: Май 15, 2021, 11:56:08 am »
В момента има нарастващо напрежение между Израел и Палестина. Въпросът ми е ще спрат ли атаките скоро над Тел Авив, както и вътрешното напрежение между израелци и араби в Тел Авив. Благодаря ви!
На това твърдо НЕ,без да гледам карта.
По картата Едните,Палестина ,представени от близнаци,Меркурий силен по знак и дом,ъглов.
Израел ,представени от знак стрелец(религия)Богоизбрани.Юпитер в критичен градус(на стената на плача),но на трон в риби.Кой ще се откаже ?И на двете планети предстои ретроградие в собствени знаци,като Юпитер ще се върне във водолей,нещо ново/старо ще измъдруват.
Луната в 1ви ,без курс,ако не броим квадрата с Нептун.Временно затишие както обикновено,но това там с" Вътрешното напрежение"
Не.
« Последна редакция: Май 15, 2021, 12:07:50 pm от Сафо »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #8090 -: Май 15, 2021, 12:04:15 pm »
Много ми се иска да разбера кои са, но ако Т. ги познава, как да го накарам да ги издаде? ::)
Всички са вързани.Кой кого да издаде?Та тези ,които познаваш и общуваш с тях са замесени,а не непознати хора.
Какви приятели и приятелства тук ,а и въобще.Приятелства се градят с години,доверие трябва.Щом се чудиш кой ти е приятел и кой не,това означава,че никой не ти е.......все едно сме в детската градина и ще се дърпаме за куклите и парцалките.
Гледай си семейството ,работата,и не се занимавай повече да дълбаеш.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #8091 -: Май 15, 2021, 12:32:44 pm »
Всички са вързани.Кой кого да издаде?Та тези ,които познаваш и общуваш с тях са замесени,а не непознати хора.
Какви приятели и приятелства тук ,а и въобще.Приятелства се градят с години,доверие трябва.Щом се чудиш кой ти е приятел и кой не,това означава,че никой не ти е.......все едно сме в детската градина и ще се дърпаме за куклите и парцалките.
Гледай си семейството ,работата,и не се занимавай повече да дълбаеш.
Ясно. Благодаря ти,  Сафо! Дано само да няма и други последствия за мен. ??? В смисъл,  да не ми правят други номера...
« Последна редакция: Май 15, 2021, 12:35:03 pm от Veselin »

Veselin

• Hero Member
« Отговор #8092 -: Май 15, 2021, 01:43:49 pm »
Не съм сигурен,  но ако продължават да разпространяват слухове за мен и стигнат до работодателя ми, мисля, че може и да си изгубя работата (а може и това да им е целта). Не вярвам някой на мен да повярва и да ме защити тогава. Затова и зададох хорарния въпрос за работата.

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2141
« Отговор #8093 -: Май 15, 2021, 09:08:13 pm »
Весо, много си страхлив.
Ти ако си на мое място , ще умреш от страх с всичките истории , които споделих тук- бяха намесени шефката, родителите ми, близки , приятели,полиция.
Като ми е чиста съвестта- всичко съм направила като ответен удар , ХИч не ме интересува кой какво и къде говори за мен. За щастие много хора ми вярват, защото знаят с какъв помияр съм си имала работа. И даже ме подкрепят в това, което направих. А таз влюбена в него овца може да се пъне колкото си иска, щом ѝ харесва ролята да е маша в ръцете му.
Благодаря ви за тълкуването по моя случай.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Veselin

• Hero Member
« Отговор #8094 -: Май 18, 2021, 10:32:26 am »
Оказа се, че се намери уж снимка, на която се вижда въпросният предател на същото място да разговаря с онези хора, които мисля че ме заплашваха. Ходихме с един негов добър приятел и две момчета заедно с бащата на едното, да пускаме на Марково отгоре резиденцията и след първото пускане, когато започна да вали и бяхме спряли пред кварталния магазин за храна, споменах, че са ми изпратили въпросната снимка и онзи негов приятел започна да мига уплашено на парцали. После ние решихме да пуснем още поне два пъти пътеката, а той пожела да се върне сам в Пловдив и го изпратих до края на селото, за да се ориентира накъде да върви. Като се върнах, веднага получих обаждане от двамата, където поне 20 минути се опитваха да ме убеждават, че искали да ми помогнат и трябвало да им кажа кой се вижда на снимката, но аз им казах, че няма как да им кажа и че е за тяхно добро да не знаят кой е. В крайна сметка им казах, че съм изпратил снимката на специалист, който може да оправи качеството и че ще стои при него, а пък аз съм я изтрил от телефона си, дори и от кошчето, за да не хрумне на някой "доброжелател" да реши да ми краде телефона. :D

Ребека

• Hero Member
« Отговор #8095 -: Май 18, 2021, 09:32:03 pm »
Винаги търся някъде светлината ,но сега ми е трудно да открия подкрепящи аспекти.. Не са обнадеждаващи нещата, освен ако промяната на дома, по която гледаме човека и някоя Парс Фортуна за надежда да промени нещо..И по 3 и по 4 и по 7 дом, все не ми ок .,ако може да определиш по кой дом да го гледаме..

Ребека

• Hero Member
« Отговор #8096 -: Май 18, 2021, 09:50:20 pm »
По 3дом- да

Ребека

• Hero Member
« Отговор #8097 -: Май 18, 2021, 10:04:20 pm »
Както и да го гледам -ще лежи ,няма да го подмине горчивата чаша. Има интерсептиран козирог в дванайсти. Сатурн опозе Луната му е в първи, Юпитер у дванайсти е в критичен градус, като Слънцето ще завърши квадрат с него. Слънцето е диспозитор на Луната. Ще изпие горчивата чаша .За по -лека присъда.. евентуално Венера у9 ще направи секстил с Луната и съвпад с тронов Меркурий. Може и адвокат да му издейства по-лека присъда. Друго не ми идва .

Ребека

• Hero Member
« Отговор #8098 -: Май 19, 2021, 08:55:43 pm »
Това е само хорар, пък ще се включат и други с мнение и подробности.. виж му натала ,там дали му се заформя нещо по дванайсетодомно ..

Сафо

• Hero Member
« Отговор #8099 -: Май 19, 2021, 09:03:59 pm »
Това е само хорар, пък ще се включат и други с мнение и подробности.. виж му натала ,там дали му се заформя нещо по дванайсетодомно ..
Ребека,тъкмо четях и това си помислих.В натала трябва да има указание за изолация/затвор -12 дом,4ти дом,у1ви