Антарес е много силна звезда с войнствен характер, според мен такива хора биха могли да канализират и облагодорят тази енергия, ако следват някаква обществена кауза, борят се за нещо значимо, с принос за обществото. Затворена вкъщи, между готварската печка и пералнята, жена с такова астрологично влияние може да бъде деструктивна и за себе си, и за близките, ако и други фактори в хороскопа го потвърждават.
Това ли имаш предвид?
X има ли нещо против мен? Става въпрос за моя позната – така да я нарека. Твърди, че няма нищо подобно, но аз не съм сигурна в искреността ѝ, защото направи нещо, което според мен не беше много коректно от нейна страна.
До сега тъкмо четох в една книга за съвпада на Антарес с Марс. Доста негативни беше тълкуванието."Жестоки хора, садисти, убийци".
Не.
Давам обратна връзка по хорара,който бях пуснала-"Да".Благодаря на всички за вниманието и точната интерпретация . :clap: :38:
Уау!Аз пък в програмата, която ползвам четох за съвпад с Марс, че давало много енергия, било подходящо за военни и от този род професии, но извън марсовите професии действително може да даде на родения прекалена агресия, да има опасност от огън, оръжия, техника
но извън марсовите професии действително може да даде на родения прекалена агресия, да има опасност от огън, оръжия, техника
Давам обратна връзка по хорара,който бях пуснала-"Да".
То, да, ама какво да? "Да, добре", "Да, супер", или "Да, добре че се оттървах, без да давам пари да ми земат оборудването"? В смисъл, ти ли го мина, той ли те мина или си стиснахте ръцете на две ръце разстояние .