Удавник за сламка се хваща, може би се е надявал написаното от теб да се осъществи, а като не е станало по тази причина да е цитирал твоя коментар по хорара
аз мислех, че си определила срок според това, което показва хорарната карта, затова написах да се аргументираш, но вече ми стана ясно, че си имала предвид нумерологичен анализ на месеца, според датите на раждане на Весо и брат му
Хепи, замислих се сега- като има хорарна астрология, при която се построява хороскоп на въпроса, има ли метод в нумерологията, чрез който да се построи нумерологичен хороскоп на поставен въпрос? Може за някои хорарите да са "ези-тура", както се изразяват лично, но е проверено, че работят и може много да каже една хорарна карта, стига да има кой да я "прочете" вярно!
По начина, по който астрологията дава конкретни отговори и указания, мисля че не е възможно. Предполагам, че е защото нумерологичната карта не разполага с Асц и домове - има цифри, има подредби, но не така конкретизирано като в астрологичната карта. Но пък в повечето случаи, от комбинацията на цифрите на момента на събитието или на въпрос за събитие, може да се прецени края - положителен или отрицателен. От моя опит, успеваемостта е около поне 90-95%.
Ако примерно Веско беше отишъл на консултация с въпрос за брат си, отговорът при всички положения щеше да се върти около енергията на ЛГ4 и ЛМ1 - това, което аз се опитвах да му обясня доста преди случката. Но изходът от ситуацията трудно може да се определи, защото събитието се случва на брат му - трябва брат му да си говори с нумеролога - примерно, в момента брат му може наистина вече да има някаква форма/резултат на терзанията си, но ние това не го знаем, а и не знам дори, какво е намислил, за да може да тази идея да се свърже с цифрите. За Веско си остава единствено притеснението и материалната/финансова трудност, произлязла от случката.
Лично аз избягвам да давам категорични отговори - да или не - предпочитам да обясня на човека, в какви енергии се намира, какво се изисква от него, за да е в крак с "модата" и вече той да си прецени - ще прави ли нещо, или не. Но пък предупреждавам за евентуалните опасности или за някакъв вид вселенска подкрепа - както беше случая с човека, заминаващ за чужбина на работа и за който питах и вас тук във форума.
Така дали отговорих задоволително? Ако не - давай с друг въпрос, няма проблем.